Melek Mosso özür diledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye oy veren kadınlara hakaret eden bir kişinin görüntüleri üzerinden yaptığı paylaşımdan dolayı tepki çeken şarkıcı Melek Mosso, sosyal medya hesabından bir özür metni yayınladı.

HAYAT 07.06.2023, 17:45 08.06.2023, 09:15
Melek Mosso özür diledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye oy veren kadınlara hakaret eden bir kişinin görüntüleri üzerinden yaptığı paylaşımdan dolayı tepki çeken Melek Mosso adlı şarkıcı sosyal medya hesabından bir özür metni yayınladı. 

Şarkıcı Instagram hesabından bir mesaj paylaştı. 

Erdoğan'a oy veren bir kadına hakaretler eden bir kadının görüntüleri seçim öncesi sosyal medyada paylaşılmıştı. Melek Mosso da söz konusu büyük tepki çeken kadının kıyafetine benzer bir kıyafetle oy atmaya giderek, "Seçim kombimim" diye bir bir paylaşımda bulunmuş, Mosso'nun bu paylaşımı büyük tepki çekmişti. 

Mosso,sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Seçim kombini' diyerek yaptığım esprimin amacını aşmış olma durumundan dolayı birbirini bu kadar seven bir toplumun karşı karşıya geliyor olması çok üzücü. Amacımın kimseyi üzmek ya da ayrıştırmayı tetiklemek olmadığını beni tanıyan herkes bilir, tanımayanlara da ben, açık yüreklilikle ifade edeyim; öyle biri değilim ve yaşananlardan dolayı üzgünüm. Çünkü ben, işin sahibi hangi parti, dinleyen kitlenin siyasi düşüncesi ne diye düşünmeden şarkı söylemek isteyen biriyim. Öyle de yoluma devam etmek istiyorum" dedi.

Şarkıcı sözlerine, "Gelelim ödül törenindeki teşekkür konuşmama. O, benim kendi kariyerimde en içtenlikle yaptığım teşekkürlerden biriydi... Kuzenini, kocası tarafından 31 yerinden bıçaklanarak cinayete kurban veren, o acıyı iliklerine kadar yaşayan ve şahit olan bir kızın sözleri. Amacım hiçbir kişi ya da kurumu, yönetimi sorumlu tutmak değil, bu acıların bir daha yaşanmamasını dilemekti. Böyle acılar, siyaset üstü acılardır. Bunu acıyı yaşayarak tecrübe eden biri olarak, konuşmamın siyasi düzleme çekilmiş olmasını da asla arzu etmem" şeklinde devam etti.

Tepki gösteren kullanıcıların konserinin iptal edilmesini istemesiyle ilgili de konuşan Mosso, şunları söyledi: "Şimdi, günün sonunda görüyorum ki, artık daha da çok birleşme zamanı. Ayrı gayri olmadan, bir olma.. Bu gerginlik duvarına bir tuğla da ben koymayacağım. Bu sebeple ben de 8 hazirandaki konserimin yapılmamasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Hiçbir hesabı olmadan sadece müzik dinlemek, müzik yapmak, isteyenlerle pek yakında buluşacağız. Bu süreçte birleştirici olmak için aldığım kararı anlayan ve saygı duyan herkese teşekkür ederim. Bu vesileyle kırdığım, incittiğim herkesten de özür dilerim. Hepinizi seviyorum."

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@