Meteoroloji açıkladı... Eskişehir'de havalar ısınacak mı?

Eskişehir soğuk bir haftayı geride bıraktı... Eskişehir'de hafta sonu kısıtlamasında hava nasıl olacak? İşte detaylar...

HAYAT 20.02.2021, 07:54 20.02.2021, 08:07
Meteoroloji açıkladı... Eskişehir'de havalar ısınacak mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin doğu kesimleri çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Kayseri, Rize, Artvin ve Siirt çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte batı bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda çığ oluşma tehlikesi bulunmaktadır.

Sıcaklıkların kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Eskişehir'de gece eksi 7 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı öğle saatlerinde  sıfırın üzerine çıkacak. Sıcaklıkların bugünden itibaren önümüzdeki hafta boyunca artması bekleniyor. Havanın parçalı ve çok bulutlu olması olurken yağış beklenmiyor..

Eskişehir'in 20 Şubat Cumartesi gün boyunca beklenen hava sıcaklıkları şu şekilde

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@