banner163

Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı... Dikkat!

Meteoroloji'den alınan verilere göre Türkiye hafta sonu tekrar soğuk havanın etkisi altına girecek... İşte detaylar

HAYAT 25.02.2021, 08:10
Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı... Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Rize ve Artvin’in kıyı kesimlerinin sağanak yağmurlu, Trabzon, Rize ve Artvin’in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, bu sabah ilk saatlerde İstanbul ve Kocaeli çevrelerinin hafif yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda çığ oluşma tehlikesi bulunmaktadır.

İç Anadolu Bölgesi'nde bugün hava parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile beraber puslu, yer yer sisli geçeceği tahmin ediliyor.

Öte yandan cumartesi gününe kadar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek olan hava sıcaklıkları hafta sonundan gününden itiberen hissedilir derecede düşecek. 28 Şubat Pazar günü yeni bir soğuk hava dalgası yurda giriş yapacak. Mart ayının ilk günlerinde yurdun kuzey kesimlerinde kar kendini gösterecek. İç Andolu'da da ciddi bir soğuma yaşanacak.

Eskişehir'in 5 günlük beklenen hava durumu şu şekilde

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@