banner163

Metin Akpınar'ın heykeli Büyükerşen'in müzesinden kaldırılmalı mı?

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden iki kız çocuğu olduğunun ve onları yıllardır sahiplenmediğinin ortaya çıkması Türkiye'de gündeme oturdu. Eskişehir'deki Büyükerşen Balmumu Heykelleri Müzesi'nde bulunan Metin Akpınar heykelinin kalıp kalmaması da kamuoyunda tartışma konusu oldu. Geliri kız çocuklarının eğitimine harcanan müzedeki heykelle ilgili Büyükerşen'in ne karar vereceği merak konusu...

HAYAT 15.10.2023, 12:51 15.10.2023, 13:13
Metin Akpınar'ın heykeli Büyükerşen'in müzesinden kaldırılmalı mı?

medyamidas.com - Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğu olduğu ortaya çıkması Türkiye gündeminde tartışılmaya devam ediyor.

Türkiye, Metin Akpınar'ın evlilik dışı ikiz çocuklarını ve onları yıllardır sahiplenmemesini konuşuyor

Metin Akpınar'ın 35 yaşındaki ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlanması sonrasında, 62 yıldır evli olan Metin Akpınar’la ilgili bu gerçeğin ortaya çıkması Türkiye'de şok etkisi yaratırken, Metin Akpınar'ın “Varlıklarından haberdar olmadığım çocuklarımın çektiği acılardan dolayı çok üzgünüm. Ayrıca eşim Göksel Akpınar’ı üzdüğüm için özür diliyorum. En önemlisi anlamsız bir şekilde üzdüğüm halkımdan özür diliyorum. Ne yazık ki hayat geriye doğru yaşanmıyor” açıklaması sonrasında da tartışmalar sürüyor. Sosyal medyadaki tartışmalarda Metin Akpınar'ın yıllar önce ikiz kızları olduğunu öğrenmesine rağmen kızlarını sahiplenmemesi konusundaki eleştiriler ve tepkiler artıyor. 

Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'ndeki Metin Akpınar heykeli de gündemde

Metin Akpınar'ın yıllar önce iki kızının olduğun öğrenmesine rağmen onları sahiplenmemesi konusunda eleştiriler sosyal medyada artarken, bir diğer tartışma konusu da Metin Akpınar'ın Eskişehir'deki Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'nde bulunan Metin Akpınar heykeli ile ilgili başladı. 

Geliri kız çocuklarının ve engelli çocukların eğitimine giden bir müzede Metin Akpınar'ın heykeli olması doğru mu?

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in gelirinin kız çocuklara ve engelli çocuklara bağışlanması şartıyla oluşturduğu müzede, evlilik dışı iki kız çocuğu olduğunu bilmesine rağmen onları yıllarca sahiplenmeyen Metin Akpınar'ın heykelinin bulunmasının doğru olup olmadığı da kamuoyunda tartışılmaya ve konuşulmaya başladı. 

Büyükerşen ne karar verecek? Heykel kaldırılacak mı, duracak mı?

Türkiye'de bir anda gündeme oturan ve çok tartışılan bu konuyla ilgili Yılmaz Büyükerşen'in ne karar alacağı, Metin Akpınar'ın heykelinin kaldırılıp kaldırılmayacağı merak konusu oldu. Eskişehir kamuoyu merakla Büyükerşen'in bu konuda açıklama yapıp yapmayacağını ve ne karar vereceğini bekliyor. 

Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Metin Akpınar'ın heykeli Büyükerşen'in müzesinde kalmalı mı, kaldırılmalı mı? Lütfen düşüncelerini yorumlarda belirtin... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@