Milletvekili Günay: Anneler her günümüzün kahramanı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay'dan Anneler Günü mesajı...

HAYAT 09.05.2021, 18:34
Milletvekili Günay: Anneler her günümüzün kahramanı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, Anneler Günü mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Benim annem güzel annem
Beni al kollarına
Kucağında okşa beni
Ninniler söyle bana
Bir anneye söylenebilecek en güzel şarkıdır. Sakindir, dingindir, en tatlı melodidir, en sevgi dolu sestir. Bu şarkıyı hangi yaşta olursanız olun söyleyebilirsiniz. İster 5 ister 18 isterseniz 55 yaşında olun hiç fark etmez. Eğer hala o güzel anneciğiniz hayatta ise siz hala çocuksunuz demektir. Bir annenin gözünde evladı asla büyümez. Siz kendiniz anne bile olsanız dahi değişmez.
Anne; ışık tutan, yol gösteren, onu hisseden, hissettiren, paylaşan, artıran ve daha nice eylemlere, sıfatlara sahip olandır. Annelerimiz bizim en kıymetlilerimizdir. Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır ile hayatımıza yön veren ve bizi bugünlere getirenlerdir. Annelerimiz sadece bir gün değil her günümüzün kahramanı, umudun, merhametin, şefkatin, gücün ve kararlılığın adı oldular.
Maalesef geçen sene olduğu gibi bu senede annelerimize kavuşmada sıkıntılıyız. Ama onlar bizim en kıymetlimiz ve başımızın tacı. Onların sağlığı için onlardan uzak kaldığımız bu kapanma günlerinde her şeyin değerini anladığımız gibi onların değerini bir kez daha anladık. En sevdiklerimizden uzak kalmanın imtihanını inşallah hep birlikte vereceğiz. Her gecenin bir sabahı olduğu gibi inşallah bu pandemi günlerimiz yakın zamanda son bulacak.
Başta tüm şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlar, ebediyete uğurladığımız annelerimizi ise rahmetle yad ederim."
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@