Mustafa Cengiz hayatını kaybetti

Galatasaray Eski Başkanı Mustafa Cengiz hayatını kaybetti...

HAYAT 28.11.2021, 19:17 28.11.2021, 20:15
Mustafa Cengiz hayatını kaybetti

Bir süredir tedavi altında olan eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz 71 yaşında vefat etti.


Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda, "Galatasaray Spor Kulübü 37. Başkanı Mustafa Cengiz'i kaybettik. Başkanımıza Allah'tan rahmet; ailesine, sevdiklerine ve camiamıza başsağlığı dileriz" denildi.

Bakan Koca’dan Mustafa Cengiz için taziye mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vefat eden eski Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz için taziye mesajı yayımladı. Galatasaray Futbol Kulübü, resmi internet sitesinden Galatasaray Spor Kulübü 37. Başkanı Mustafa Cengiz'in hayatını kaybettiği duyurmuştu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ağır sağlık sorunları sebebiyle uzun süredir tedavi görmekte olan Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Mustafa Cengiz aramızdan ayrıldı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

TFF'den Mustafa Cengiz için taziye mesajı
Türkiye Futbol Federasyonu, vefat eden eski Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz için taziye mesajı yayımladı. TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda, "Galatasaray Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz'in vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Sarı-Kırmızılı kulübünün bir önceki dönem başkanlığını yapan ve 71 yaşında hayatını kaybeden Mustafa Cengiz, Türk futboluna değerli katkılarda bulunmuştu. Merhum Mustafa Cengiz'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, Galatasaray Spor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Eskişehirspor'dan Mustafa Cengiz için taziye mesajı

Eskişehirspor, vefat eden Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz için taziye mesajı yayımladı. Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz'in vefat ettiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mustafa Cengiz'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, Galatasaray Spor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@