Muttalipli muhtarlardan Ataç’a teşekkür

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret eden Muttalip Orta, Emirler ve Koyunlar mahallelerinin muhtarları, belediye hizmetlerinden dolayı teşekkürler etti.

HAYAT 15.09.2021, 15:12
Muttalipli muhtarlardan Ataç’a teşekkür

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile temasları devam ediyor.

Son olarak Muttalip Orta Mahalle Muhtarı Sami Boztaş, Muttalip Emirler Mahalle Muhtarı Süleyman Uyarer ve Muttalip Koyunlar Mahalle Muhtarı Mehmet Sarıköse Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti. Muttalipli muhtarlar, Tepebaşı Belediyesi tarafından mahallelerinde gerçekleştirilen belediye çalışmalarından dolayı mahalle sakinleri adına memnuniyetlerini ifade ederek Ataç’a teşekkür etti.

"Sizler, bizim mahallelerdeki gözümüzsünüz"

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç da Muttalip’in Tepebaşı’ndaki her mahalle gibi önemli olduğunu ifade ederek, “Bizler 1999’dan bu yana ilçemizdeki hiçbir mahallemizi ayırmadan hizmet etmeye devam ediyoruz. Muttalip’te yer alan 3 mahallemiz de bizim için kıymetli, mahalle sakini vatandaşlarımız başımızın tacı. Bu anlayış ile merkezden kırsala, tüm mahallelerimize eşitçe ve kaliteli bir biçimde hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu hizmet akışında muhtarlarımız ile diyaloğumuzun da çok büyük bir yeri var. Sizler, bizim mahallelerdeki gözümüzsünüz” dedi.

Buluşma, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@