Nabi Avcı ve Emine Nur Günay şehitlerimizin ailelerini ziyaret etti 

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şubesi'ni ve şehit ailelerini ziyaret etti, Ramazan Bayramlarını kutladı, şehitlerimizi andı. 

HAYAT 06.05.2022, 14:18 06.05.2022, 14:21
Nabi Avcı ve Emine Nur Günay şehitlerimizin ailelerini ziyaret etti 

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, ilk olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şubesi'ni ziyaret etti. Dernek yöneticilerinin bayramlarını kutlayan, dernek çalışmaları ile ilgili bilgi alan Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay, şehit ve gazi ailelerinin taleplerini ve bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Ziyarette şehitlerimiz de yad edildi. 

Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay, ayrıca Afrin şehidimiz P. Uzm. Çvş. Serdar Ege’nin eşi Dilek Ege ve kızları Elif ve Elvan’a bayram ziyaretinda bulundu. Nabi Avcı ve Günay, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını belirterek, şehitlerimizin ve ailelerinin gösterdiği fedakarlıkların asla unutulmayacağını kaydetti. 


Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay, Eskişehirli şehit polis memuru Şenel Çakır'ın eşi Fatma Çakır’ı de evinde ziyaret etti, bayramını tebrik etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@