Odunpazarı Belediyesi'nin dibinde manzara bu!

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi'nin dibinde bile çukurlarla dolu yollar tepki topluyor... Vatandaş çukurlara kendisi önlem almaya çalışıyor!

HAYAT 22.06.2021, 12:53 22.06.2021, 13:01
Odunpazarı Belediyesi'nin dibinde manzara bu!

Eskişehir'de son günlerde yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında birçok yolda çukurlar oluşurken, mevcut çukurlar da daha çok büyüdü ve vatandaşlar için de tehlike oluşturmaya başladı...

Esnaf kendi tedbir almaya çalışıyor

Eskişehir'de Küçük Sanayi Sitesi yollarında oluşan dev çukurlara karşı da esnaf kendi imkânlarıyla tedbir almaya, yola lastikler koyarak araçların maddi hasar görmesini engellemeye çalışıyor. Ortaya çıkan derin çukurlara çözüm bulmak isteyen Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi esnafı, çukurların önüne lastik bıraktı. Diğer sürücülere uyarılarda bulunmak isteyen vatandaşlar, arabaların maddi hasar görmesini de engellemeye çalıştı. Ortaya çıkan ciddi zarara çözüm bulunmasını isteyen esnaf, yetkililerden yardım bekliyor.

Odunpazarı Belediyesi'nin dibinde!

Odunpazarı Belediyesi'ne yürüme mesafesinde yaşanan bu manzaralar görenleri düşündürürken, yine ilçenin birçok noktasında yollarda zarar oluştuğu belirtiliyor ve belediye ekiplerinin bunlara müdahale edip etmeyeceği merak ediliyor. 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@