Odunpazarı bu manzaralara alıştı artık!

Eskişehir'de Odunpazarı'nda vatandaşlar aylardır çöp konteynırları yetersizliğine ve çöplerin düzenli toplanmamasına isyanda ancak Belediye Başkanı Kazım Kurt'un bu konudaki ilgisizliği devam ediyor.

HAYAT 29.08.2023, 14:19 29.08.2023, 14:28
Odunpazarı bu manzaralara alıştı artık!

Eskişehir'de Odunpazarı'nda vatandaşların çöplerin toplanması konusundaki sıkıntılara ve çöp konteynırlarının yetersizliğine isyanı sürüyor. 

Odunpazarı'nın çeşitli mahallelerinde oluşan çöp yığınları ve toplanmayan çöp manzaraları artık ilçenin alışı görüntüleri haline gelirken Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve ekibinin bu konuda ilgisizliği tepki topluyor. 

Bu konudaki en sıkıntılı mahallelerinden 71 Evler Mahallesi’nde de yine yol kenarındaki çöpler ve çevre kirliliği tepki topladı. Çöpleri atan vatandaşlar kadar ilçede yeterince çöp konteynırı ve düzenli toplama sistemi kuramamakla eleştirilen Odunpazarı Belediyesi'ne de tepki gösteren vatandaşlar, geri dönüşüm atıklarını da atacak yer bulamadıklarını söylüyor. 

 Çöp sorunu sadece kenar mahallelerde değil, kent merkezinde de sorun olarak devam ediyor. Son olarak Porsuk Bulvarı Adalar'da Odunpazarı tarafındaki çöp görüntülerini sosyal medyadan paylaşan bir vatandaş da bu çöplerin temizlenmemesine tepki gösterdi. 

Odunpazarı'ndaki geri dönüşüm atıklarının toplanması konusunda sorunlar da devam ediyor. Birçok mahallede geri dönüşüm atıkları halen ayrı şekilde toplanmazken belediyenin bu konuda teşvik edici adımlar atmaması da eleştiri konusu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@