banner163

Odunpazarı esnafı isyanda! "Bu yollara bir de asfalt parası alıyorlar"

Eskişehir Odunpazarı Küçük Oto Sitesi sanayi esnafı çukurlu yollara isyan etti: "Bu bozuk yollar için bir de bizden asfalt parası aldılar. Bir an önce bu yollar yapılmalı"

HAYAT 14.08.2023, 15:42 14.08.2023, 15:50
Odunpazarı esnafı isyanda! "Bu yollara bir de asfalt parası alıyorlar"

Eskişehir'de bozuk yolların araçlarda büyük hasara neden olduğunu belirten Küçük Oto Sanayi Sitesi esnafı, bu duruma bir çözüm bulunmasını istiyor.

Odunpazarı ilçesinde bulunan sanayi sitesindeki yollarda oluşan çukurlar araç sahiplerini ve bölge esnafını isyan ettirdi. Bölgede hizmet veren oto tamircileri, yağış olduğunda çukurlarda biriken sulardan dolayı işlerinin de aksadığını belirtti. Oto tamirciler, bozuk yollardan dolayı araçlardaki masrafların da arttığını dile getirerek, yolların yapılması için yetkililere çağrıda bulundu.



“Asfaltın parasını ödediğimiz halde dükkanımızın önü çökük, su birikiyor”

Sanayi esnaflarından Taner Kök bozuk yolların araçlara çok zarar verdiğini belirterek, “Sanayideki yollarımızın çok kötü olduğunu herkes görüyor. Yolların bozuk olmasından müşterilerimiz de çok şikayetçi. Asfalttan dükkanlarımıza su giriyordu. Asfaltın parasını da ödediğimiz halde dükkanımızın önü çökük su birikiyor belediye yapmıyor. Daha belediyeden gelip de bu işi yapacak arkadaşlar çıkmadı. Ve bu asfaltın parasını ve bizden aldılar yani. Hemen ödedik. Ödememize rağmen bu asfalt yapılmıyor. Arkadaşlara söyledik ama bir türlü gelen yok. Ama parayı almadı mı yolu bize kazdırmıyorlar yani. Biz bu işi de anlamadık. Parasını ödediğimiz halde yol yapılmıyor. Dükkanın önünde su birikiyor. İçeriye çamur giriyor. Yani dükkanın önü bir rezalet. Sanayi içerisinde asfaltta yol düzeyleri çok bozuk. İlgilenen yok. Ama iş paraya geldi mi herkes alıyor. İşi yapan yok. Yani bu işte bir ilgi istiyoruz. Yetkililer bir an önce buna çözüm bulmalı” ifadelerini kullandı.



“Tüm sanayi içi yollarının yeniden yapılması gerek”

Bir diğer sanayi esnafı Engin Çayırlı ise, yolların yapımının çok kötü olduğunu, artık onarım zamanının gelip geçtiğini söyleyen sanayi esnafı çözüm beklediklerini belirterek “Yollarımız çok kötü gözüküyor. Tüm sanayi içi yollarının yeniden yapılması gerek. Onarım zamanı geldi geçiyor bile. Kendi araçlarımız dahi müşterilerin araçları da zarar görüyor sıkıntılı durum. Uzun zamandır böyle. En kısa zamanda yapılmasını istiyoruz” dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@