Odunpazarı haykırıyor! CHP'liler de isyanda!

Odunpazarı'ndaki temizlik ve çöp sorunu her geçen gün büyürken, belediyenin en çok şikayet aldığı sorunla ilgili Belediye Başkanı Kazım Kurt'un sessizliği ve ilgisizliği sürüyor. Vatandaşlar sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla isyan ediyor...

HAYAT 26.08.2023, 12:31 26.08.2023, 12:45
Odunpazarı haykırıyor! CHP'liler de isyanda!

Eskişehir'de Odunpazarı'ndaki çöp ve temizlik sorunu giderek büyüyor. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un en çok eleştirildiği ve belediyenin en çok şikayet aldığı konuların başında gelen çöp sorunu için halen somut adımlar atılmamasına ise tepkişler artıyor. 

Sosyal medyadan sürekli paylaşımlarda bulunarak tepkilerini dile getiren vatandaşlar, mevcut çöp konteynırlarının birçoğunun kırık olduğunu ve yetersiz geldiğini belirterek, belediyenin bu konuda adım atmasını istiyor. 

Çöp yığınları, koku ve kirlilik artıyor... Odunpazarı çöp dağlarıyla anılır oldu 

Odunpazarı'nın birçok mahallesinde vatandaşlar çöplerin düzenliği toplanmadığından şikayet ederken, birçok mahallede çöp konteynırı eksikliğinden yakınılıyor. 

Sosyal medya platformlarında "Odunpazarı" diye arama yapıldığında ilk göze çarpan paylaşımlar haline gelen çöp sorunu ve şikayetleri ile ilgili paylaşımlara belediye yetkililerinin ilgisiz kaldığı iddia ediliyor. 

CHP'liler de isyanda

Özellikle 71 Evler, Emek Mahallesi gibi mahallelerde sorunun daha büyük olduğu ifade edilirken, belediyenin en temel görevlerinde biri olan çöplerin toplanması ve temizlik konusunda Odunpazarı Belediyesi'nin bu derece sınıfta kalmasına CHP'li vatandaşlar da isyan eder hale geldi. 

Paylaşımlarda bulunan CHP'li vatandaşlar da Odunpazarı Belediyesi'nin hizmetlerindeki sıkıntılardan şikayet ediyor. 

medyamidas.com'a ulaşan bazı CHP'li vatandaşlar da Odunpazarı'nda çöplerin toplanmaması gibi sorunlardan artık bıktıklarını, Belediye Başkanı Kazım Kurt'a oy vermekten pişman olduklarını söylüyor. 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@