banner163

Odunpazarı'na kapalı pazar gerek! Kazım Kurt da bizi görecek mi?

Eskişehir'deki yağış Odunpazarı'ndaki kapalı pazar yeri ihtiyacını bir kez daha gözler önüne serdi... Cuma pazarında vatandaşlar da, esnaf da helak oldu... Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da pazarların bu halini görecek mi? 

HAYAT 28.05.2021, 20:50 29.05.2021, 11:32
Odunpazarı'na kapalı pazar gerek! Kazım Kurt da bizi görecek mi?

Eskişehir’de bugün yaşanan ani sağanak yağışlar, Odunpazarı'nda en önemli ihtiyaçlardan biri olan kapalı pazar yeri ihtiyacını da bir kez daha hatırlattı e gözler önüne serdi. Gökmeydan'da Ulus Caddesi'nde kurulan Cuma pazarında vatandaşlar da esnaf da helak oldu.

Pazarın kurulduğu yerlerde göller oluşurken esnaf da bir yandan bastıran yağışla mücadele etmek zorunda kaldı. 

Birçok esnaf kendi aldığı önlemlerle mallarını korumaya çalışırken, pazar yeri sularla ve çöplerle içinden çıkılmaz bir hale büründü.

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde alışveriş yapmaya çalışan vatandaşlar da, pazar yerlerinin bakımsızlığından ve Odunpazarı'nda yeni kapalı pazar yerleri olmamasından yakındı. 

Kazım Kurt da vatandaşın halini görecek mi?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un son yıllarda en çok eleştirildiği konuların başında kapalı pazar yerleri yapmaması geliyor, seçimlerden önce kapalı pazar yerleri yapma sözü verse de halen yerine getirmeyen Kazım Kurt da vatandaşın bu çilesini görecek mi, merak ediliyor... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@