Odunpazarı'nda çöp yığınları artıyor! Kazım Kurt'a tepki yağıyor

Odunpazarı doğru dürüst toplanmayan çöpleri ve sokaklarda her geçen gün artan çöp yığınları ile anılmaya başladı. Her gün artan şikayetlere rağmen Belediye Başkanı Kazım Kurt'un bu konuda bir şey yapmaması tepki topluyor.

HAYAT 10.07.2023, 10:00 16.07.2023, 08:28
Odunpazarı'nda çöp yığınları artıyor! Kazım Kurt'a tepki yağıyor

Eskişehir'de Odunpazarı'ndaki çöp toplama sorunu ve bu konudaki şikayetler her geçen gün artıyor. 

İlçe sokaklarındaki çöp konteynırlarının yetersizliği, çöplerin düzenli toplanmaması, geri dönüşüm atıklarının toplanmaması gibi şikayetler ilçede dağ gibi oldu. 

En merkezi mahallelerde bile sokaklarda çöp yığınları görüntüleri artık her gün rastlanan görüntüler haline geldi. 

İlçedeki bu başıboşluk Deliklitaş Mahallesi gibi mahallelerde de kendini açıkça gösteriyor. 

Deliklitaş Mahallesi Gülcemal sokakta son günlerde artan çöp yığını görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Bir apartmanın önüne rastgele atılan çuval içindeki çöp, çeşitli kırık tahta parçaları ve koltuk gibi eşyaların atıldığı görüldü. Çöpler apartmanın girişinde adeta yığıntıya dönüşürken, kaldırımın tamamen kapandığı göze çarptı.

Vatandaşlar mahallede çöp konteynırlarının yetersiz olduğunu, bu tür atılan çöplere de belediyenin müdahale etmediğini söyleyerek tepki gösteriyor.  İlçede bu tür çöp yığınlarında artış olması dikkat çekerken, belediyenin raporlarına göre de belediyenin en çok şikayet aldığı birim olan Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün ne yaptığı merak konusu. 

medyamidas.com olarak bizim de yaptığımız onca haber ve uyarıya rağmen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un bu konudaki duyarsızlığı ise devam ediyor. 

Vatandaşlar, son olarak belediyeyi 1 milyar lira daha borçlandırmak istemesi ile gündeme gelen Kazım Kurt'un giderek büyüyen bu soruna ne zaman çare üreteceğini merak ettiklerini söylüyorlar. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@