Odunpazarı'nda iş başa düştü! Kazım Kurt da bir el atsaydı

Eskişehir'de Odunpazarı'ndaki belediye hizmetlerindeki sorunlardan şikayetler hız kesmeden artarken, duyarlı vatandaşlar belediyenin yapması gereken işleri yapıp adeta ders veriyor...

HAYAT 03.08.2023, 16:19 03.08.2023, 16:31
Odunpazarı'nda iş başa düştü! Kazım Kurt da bir el atsaydı

Eskişehir'in belediye hizmetlerinden en çok şikayet edilen ilçesi haline gelen Odunpazarı'nda birçok mahallede hizmetlerin aksaması, çöp sorununun büyümesinin yanı sıra Odunpazarı Belediyesi yapması gereken birçok hizmeti alamayan vatandaşlar kendi başlarının çaresine bakıyor. 

Odunpazarı'ndaki şikayetler sürekli artıyor

Özellikle Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne yönelik şikayetlerde rekor kıran Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sadece CHP'deki meselelerle uğraşıp Odunpazarı'ndaki sıkıntılara ilgisiz kalması ile eleştiriliyor. 

Odunpazarı'nda hasarlı ve değiştirilmeyen çöp konteynırları ve bankların sayısı artarken, yetkililerin bu konudaki ilgisizliği dikkat çekiyor. 

Belediyeden çare gelmeyeceğini gören bazı duyarlı vatandaşlar ise kolları sıvayıp bunları kendileri onarmaya başladı. 

Esnaf sağ olsun... Duyarlı esnaf harekete geçti, onardılar

Odunpazarı'nda İstiklal Mahallesi Konuk Sokak üzerinde bulunan ve zarar gören bir bankı onarmak için de çevre esnafı kolları sıvadı, esnafın bu duyarlılığı takdir topladı. Yetkililerin bankı onarmaması üzerine harekete geçen esnaf bankın tahtalarını söküp yeniden monte etti. Çevredeki vatandaşlar bu duyarlılığı takdir etti ve yoldan geçenler esnafa ‘elinize sağlık’ diyerek teşekkür etti. 

İstiklal Mahallesi’nde esnaf olan Mustafa Güler, vatandaşların mağdur olmaması amacıyla hasarlı bankı kendi imkanlarıyla tamir etmeye çalıştıklarını ifade ederek, “Parçaları dağılmıştı ve tutmuyordu. Bu yüzden tahtalarını söküp yeniden monte ettik. Burayı vatandaşın mağdur olmaması için geçici olarak yapmaya çalıştık" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@