banner163

Odunpazarı'nda konteynırlar yetmiyor! Belediye görmüyor mu?

Eskişehir'de Odunpazarı ilçesinde çöplerin toplanması konusunda şikayetler artarken, birçok yerdeki yetersiz ve yıpranmış konteynırların hali de tepki topluyor. Vatandaş, "Odunpazarı Belediyesi bunları değiştirecek mi?" diye soruyor.

HAYAT 28.11.2022, 13:55 28.11.2022, 14:02
Odunpazarı'nda konteynırlar yetmiyor! Belediye görmüyor mu?

Eskişehir'de son yıllarda özellikle çöplerin toplanması konusundaki şikayetlerle gündemden düşmeyen Odunpazarı ilçesinde çöp konteynırlarının yetersizliğine de tepkiler artıyor.

İlçedeki birçok mahallede yetersiz ve kırık durumdaki konteynırların çevreleri çöplerle dolarken, vatandaşlar bu yetersiz ve eski konteynırların değiştirilmesini istediklerini söylüyor. 

Yıllardır geri dönüşüm atıklarının toplanması konusunda ilerleme kaydedemeyen ve halen çok sayıda ilçede geri dönüşüma atıklarını toplayamayan Odunpazarı Belediyesi'nin çöp konteynırlarını da bir an önce yenilemesi ve her mahalleye yeterli ölçüde konteynır sağlaması isteniyor. 

medyamidas.com'a ulaşan ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a seslenen vatandaşlar, "Bu konteynırlar ne zaman yenilenecek" diye soruyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@