Odunpazarı'nda şikayetler artıyor... Kazım Kurt baksana çöpleri toplatsana!

Odunpazarı'nda çöp sorunu her geçen gün büyürken, her gün başka sokak ve mahalleden şikayet gelir hale geldi. Çöp konteynırlarının yetersizliğinden yakınan vatandaşlar, sokaklara atılan çöplerin de toplanmadığını veya geç toplandığını söylüyor.

HAYAT 05.07.2023, 13:55 05.07.2023, 14:10
Odunpazarı'nda şikayetler artıyor... Kazım Kurt baksana çöpleri toplatsana!

Eskişehir’de Odunpazarı'nda yaşanan çöp sorunu her geçen gün büyürken, Odunpazarı Belediyesi'ne de tepkiler artıyor. Yıllardır geri dönüşüm atıklarının düzenli toplanamadığı Odunpazarı'nda normal çöplerin toplanmasındaki şikayetler de artıyor. 

Odunpazarı'ndaki çöp sorunu turistik tarihi Odunpazarı bölgesinde de gözle görülür hale geldi, birçok sokaktaki çöpler ve kötü manzaralar Odunpazarı'na yakışmayan görüntülere sahne oluyor. 

Odunpazarı ilçesi Alanönü Mahallesi'nde yol kenarlarında çöp yığınları görülürken, mahalle sakinleri çöp konteynırlarının yetersizliğinden ve bazı sokaklarda olmamasından şikayetçi. 

Turistlerin uğrak yerlerinden olan tarihi Odunpazarı bölgesine gelen turistlerle övünen Belediye Başkanı Kazım Kurt'un bu manzaralara ne diyeceği ise merak konusu. 

medyamidas.com olarak Odunpazarlıların şikayetlerine kulak vererek yaşanan sıkıntılarla ilgili birçok haber yapmamıza rağmen, CHP ve Türkiye siyaseti ile ilgili konularda her fırsatta açıklamalarda bulunan Kazım Kurt'un bu konuda sessiz kalması dikkat çekiyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@