banner163

Odunpazarı'nda yol tepkisi! 'Kazım Kurt seçimleri mi bekliyor'

Odunpazarı Belediyesi'ne bir mahalleden daha yol tepkisi! 'Kazım Kurt seçimleri mi bekliyor'

HAYAT 17.11.2021, 15:11 17.11.2021, 15:20
Odunpazarı'nda yol tepkisi! 'Kazım Kurt seçimleri mi bekliyor'

Eskişehir’de Odunpazarı ilçesinde bulunan bazı sokak yollarının bakımsız olduğunu belirten vatandaşlar, onarım ve kaldırım çalışması yapılmamasına tepki gösteriyorlar. 

Odunpazarı ilçesinde bulunan Çankaya Mahallesi'nde sokak sokak ayrımcılık yapıldığını iddia eden vatandaşlar asfaltsız ve kaldırım bulunmayan sokaklardan muzdarip olduklarını söylüyorlar. 

"Birçok köyün yollarından daha kötü durumda"

Odunpazarı Belediyesi tarafından çalışma yapılmadığını söyleyen vatandaşlar özellikle kış aylarında bozuk ve çamurlu yolların büyük sıkıntı yarattığını, merkez mahalle olmalarına rağmen sokaklarının birçok köyün yollarından daha kötü durumda olduğunu söylüyor. 

Çankaya Mahallesi’nde bir sokakta kaldırım ve asfaltlama çalışması yapılırken, yan sokağında ise yapılmadığını savunan vatandaşlar, mahallede birçok sokakta oluşan çukurlar ve bakımsızlıktan şikayet ediyor. 

Merkez bir mahalle olmalarına rağmen asfaltsız sokakların olmasının utanç verici olduğunu söyleyen mahalle sakinlerinden Ayşe Altın, “Mahalle içinde 5 kata imarlı olan alanlar var. Bizim burası 2 kat. Bu adaletsizliği zaten anlamıyoruz. Belediye 5-6 yıldır bir hizmet getirmedi. Yan sokağa asfalt kaldırım yaptılar, buraya çivi çakmadılar. Bizim yerlerimiz tapulu. Neden yapmıyor anlamıyoruz. Kat artırımı yapılmadığı için zaten mağduruz. Seçim öncesini mi bekliyorlar yapmak için” diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@