Odunpazarı'nın göbeğindeki bu çukuru kapattıracak belediye başkanı aranıyor!

Odunpazarı'ndaki aylardır kapatılmayan çukur için vatandaşlar ilan verecek hale geldi... Odunpazarı'nın göbeğindeki bu çukuru kapattıracak belediye başkanı aranıyor!

HAYAT 09.08.2023, 12:29 09.08.2023, 12:41
Odunpazarı'nın göbeğindeki bu çukuru kapattıracak belediye başkanı aranıyor!

Eskişehir'de Odunpazarı ilçesi sokaklarındaki bir türlü kapatılmayan çukurları ile ünlü hale gelirken, yıllardır yaşanan bu sıkıntıya vatandaşlar isyan ediyor.

medyamidas.com olarak daha önce de birçok haberimizde Odunpazarı'nın cadde ve sokaklarındaki çukurlardan şikayetleri, kentin en merkezi mahallelerinde bile delik deşik haldeki sokaklara vatandaşların tepkilerini dile getirmiştik. 

Son şikayet de Odunpazarı'nın göbeğinden ve en işlek sokaklarından birinden geldi... Her gün binlerce aracın geçtiği Asarcıklı Caddesi'nin eski Otogar kesişimindeki trafik ışıklarının bulunduğu yerdeki çukurun yaklaşık 2 aydır bu halde olduğu iddia ediliyor. 

Vatandaşlar caddeden geçen araçların geçişini zorlaştırdığı görülen çukurun çevreye toz yaydığını da söylüyor. Yolun kazılan kısmının çukur halde bırakılmasından dolayı rahatsız olduklarını belirten çevre esnafı ve araç sürücüleri bir an önce yolun düzeltilmesini istediklerini belirtiyor. 



Cadde üzerinde işletmesi bulunan birkaç esnaf, yetkililerin yolu kazıp gittikten sonra düzeltmediklerini söyleyerek, "Bu caddede iki aydır çukur bu halde. Belediyenin araçları gelip geçiyor ama ilgilenmiyorlar. Vatandaşların araçları çukurdan geçerken zorlanıyor. Zarar ziyan oluyor. Burası sanki köy yolu gibi oldu. Kamyon, iş makinesi gibi araçlar geçince ortalık tozla kaplanıyor. Birilerinin bu yoldaki bozuklukla ilgilenmesi gerekiyor. Kimin sorumluluğuysa yoldaki bozukluk giderilmeli” dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@