Porsuk Çayı'nda kemikler bulundu!

Eskişehir’de haber alınamayan 3 kişinin bulunması için Porsuk Çayı’nda yapılan çalışmalarda kemikler bulundu... Kemikler incelenmek üzere laboratuvara gönderildi...

HAYAT 08.09.2021, 15:23 08.09.2021, 16:44

Eskişehir’de aileleri tarafından haber alınamayarak kayıp başvurusu yapılan ve uzun zamandır aranan 3 kişinin bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Uzun zamandır kayıp olan Hikmet Biçer (71), Bayram Koçak (43) ve Mehmet Yerebakan (60) isimli vatandaşların bulunması için gerçekleştirilen çalışmalar Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD), Dorlion Arama Kurtarma (DAK), Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma (ODAK), Arama Kurtarma Derneği (AKUT), İnsani Yardım Derneği (İHH) Arama Kurtarma ve ANDA Arama Kurtarma ekiplerince yürütüldü.

Suları çekilen Porsuk Çayı’nda ekiplerin yaptığı aramalarda telefon, drone, kamera, bisiklet, koltuk gibi eşyalar bulunurken, çok miktarda çöp çıkarıldı. Ayrıca çalışmalarda, 6 parça da kemik bulundu. Bulunan kemikler, insana ait olup olmadığı incelenmek üzere laboratuvara gönderildi. Kemiklerin bulunduğu bölgelerde ise çalışmalar yoğunlaştırıldı.

Porsuk Çayı boyunca yayılan ekiplerin yaptığı çalışmalar, vatandaşların meraklı bakışları altında devam ediyor. Bazı vatandaşların ise içeceklerini alıp arama çalışmalarını seyretmesi dikkatleri çekti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@