Sağlık-Sen'den Eskişehir Lokantacılar Odası'na ziyaret

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal ve yönetim kurulu üyeleri Eskişehir Lokantacılar Odası'nı ziyaret etti.

HAYAT 16.11.2021, 12:05 16.11.2021, 12:12
Sağlık-Sen'den Eskişehir Lokantacılar Odası'na ziyaret

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Lokantacılar Odası'nı ziyaret etti.

Köksal, pandemi süreci boyunca en çok etkilenen kesimlerin başında geldiklerini ve bunun mücadelesini vermeye devam ettiklerini ifade ederek "Birlik ve beraberlik ilkesi ile sürekli sahada mücade edip, temsil ettiğimiz camiaların sesi olmaya çalıştık. Pandeminin başladığı tarihten bugüne kadar her daim takdir ettiğim ve özverili çalışmaları ile sürekli sahada ve gündemde olan olan, esnafının sesini ve hakkını her platformda arayan, yiyecek ve içecek sektörü camiasının sesi ve esnaf teşkilatının artık ağabeyi olarak gördüğüm Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen ve kıymetli ekibini çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" dedi. 

Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen de sağlık çalışanlarının toplum için her zamankinden daha kritik görevler üstlendiğini ifade ederek, esnaf teşkilatı adına bu anlamlı  ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. Bilen, Hasan Hüseyin Köksal ve beraberindeki yönetim kurulu arkadaşlarına çok teşekkür etti.
  
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@