Sakarya gazetesi "Eskişehir Valiliğinin kararı sizce doğru mu?" diye sordu... Bakın sonuç ne çıktı?

Eskişehir Sakarya gazetesi web sitesinde düzenlediği ankette, "Eskişehir Valiliğinin 15 günlük etkinlik yasağı ve beraberinde Anadolu Fest'in yapılamamasını doğru buluyor musunuz?" diye sordu. Bakın sonuç ne çıktı?

HAYAT 19.05.2022, 12:09 19.05.2022, 15:36
Sakarya gazetesi "Eskişehir Valiliğinin kararı sizce doğru mu?" diye sordu... Bakın sonuç ne çıktı?

Eskişehir Valiliğinin 15 günlük açık alanlardaki etkinliklerle ilgili yasaklama ve sadece izin verilen etkinliklerin yapılabileceği yönündeki kararı sonrasında, Eskişehir'de özel bir firma tarafından düzenleneceği belirtilen Anadolu Fest festivali yapılamamıştı. Kararla ilgili söz konusu firma yetkilileri, bazı muhalefet partilerinin yöneticileri ve bazı vatandaşların eleştiri açıklamaları ve paylaşımlarının yanı sıra, çok sayıda sivil toplum örgütü ve vatandaş da Valiliğin kararını destekleyen açıklamalarda bulunmuştu. 

Sakarya gazetesinin anketine katılanların yüzde 87'si "Valiliğin kararı doğru" dedi

Eskişehir Sakarya gazetesinin web sitesinde düzenlediği ve yoğun bir katılım olduğu görülen konuyla ilgili ankette çarpıcı bir sonuç çıktığı görüldü. Sakarya gazetesi ankette ""Eskişehir Valiliğinin 15 günlük etkinlik yasağı ve beraberinde Anadolu Fest'in yapılamamasını doğru buluyor musunuz?" diye sordu. Ankete katılanların yüzde 87'si kararı "doğru" bulduğunu ifade ederken, sadece yüzde 13'lük kısım kararı "yanlış" bulduğunu ifade etti. 

Ankete katılan 2 bin 330 kişinin kararı doğru bulduğunu ifade ettiği, katılanlardan sadece 359 kişinin kararı "yanlış" bulduğunu ifade ettiği görüldü.

Yorumlar (2)
Selma 2 yıl önce
Kararı doğru buluyorum
Hüsniye 2 yıl önce
Evet kesinlikle bu kararı doğru buluyorum... Yıllarca asagisogutonu mh oturdum. VE ÇOK şikayetçi idim bu festival adı altında yapılan rezilliklerden.

Gelişmelerden Haberdar Olun

@