banner163

Serkan Can Zengin: Desteklerle rekor bir sayıya ulaştık

Çağfen Koleji Kurucu Temsilcisi Serkan Can Zengin ve çok sayıda gönüllünün Eskişehir'e gelen depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasında çok sayıda ev depremzedeler için eşyalarla döşendi, aileler yeni bir eve kavuştu. Kampanya ve destekler sürüyor.

HAYAT 19.02.2023, 10:26 19.02.2023, 10:47
Serkan Can Zengin: Desteklerle rekor bir sayıya ulaştık

Çağfen Koleji Kurucu Temsilcisi Serkan Can Zengin ve çok sayıda gönüllünün Eskişehir'e gelen depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasında çok sayıda ev depremzeler için eşyalarla döşendi, aileler yeni bir eve kavuştu.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında Eskişehir'e gelecek depremzedeler için bir an önce harekete geçen gönüllüler Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki Zeno İş Hanı'nda bir Temel İhtiyaçlar Toplama Noktası oluşturmuştu. 

Yapılan duyurularla ve destekler depremzelerde için hazırlanan evlere çok sayıda eşya ve ihtiyaç malzemesi temin edildi. 

Serkan Can Zengin'in sosyal medyadan yaptığı duyurularla da düzenlenen kampanyaya büyük destek yağarken, hem depremzedelere oturabilecekleri evler sağlandı, hem de evlere beyaz eşya, mutfak malzemeleri, gıda ve temel ihtiyaçlar gibi çok sayıda malzeme temin edildi. 

Çok sayıda evi depremzedeler için dayayıp döşediler

17 Şubat'ta yaptığı açıklamada, "5 günde; 41 evi a’dan z’ye döşedik. 112 evin eksiklerini tamamladık. 97 evden nakliye ile ev eşyası topladık. Daha çok eşya istiyoruz! Bize ulaşın evden alalım" diyen Serkan Can Zengin dün de "Eskişehir’in Değerli ve Duyarlı Basınından destek istiyoruz. Eskişehir’de eve yerleşmiş kişilerin eşya ihtiyacı yoğun şekilde geliyor ancak bağışlayan aile sayısı azalmaya başladı. Evindeki ev eşyasını vermek isteyenlere ulaşmamız lazım. Biz nakliye gönderip aldıracağız" paylaşımında bulunmuştu. 

"Duyarlılığınız sayesinde rekor bir sayıya ulaştık, 200’ün üstünde büyük ev eşyasını evlerden aldık"

Serkan Can Zengin, daha sonra yaptığı paylaşımda da, "Bugün 72 evden nakliye ile eşya aldık, 72! Toplam 10 evi teslim ettik. 30’un üzerinde evin eksiğini tamamladık. Gelen herkes hemşehrimizdir. Tüm Basın Mensuplarımıza teşekkür ederim. Bugün sizden destek istemiştim ve duyarlılığınız sayesinde rekor bir sayıya ulaştık. 200’ün üstünde büyük ev eşyasını evlerden aldık" dedi. 

Vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için kampanyanın devam ettiği ifade edildi. 

Yorumlar (1)
Fadime 1 yıl önce
Telefon no alabilirmiyim eşya vermek istiyorum

Gelişmelerden Haberdar Olun

@