banner163

SEY-DER ziyaretlerine devam ediyor

SEY-DER yeni yönetimini oluşturduktan sonra başladığı ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

HAYAT 29.12.2021, 13:06
SEY-DER ziyaretlerine devam ediyor

SEY-DER yönetimi son olarak Türk Hava Kurumu Şubesi, Kızılay Derneği, Ziraat Odası Başkanlığı ve Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

SEY-DER Başkanı Sami Türkmen ve Yönetim Kurulu üyeleri, Seyitgazi Türk Hava Kurumu Şube Başkanlığı ve Kızılay Derneği İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Celal Değirmenci'yi ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Değirmenci, "İlçede yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında ve Seyitgazi paydasında SEY-DER Yönetimi ile fikir alışverişinde bulunduk" ifadelerini kullandı.

SEY-DER Başkanı Türkmen de misafirperverliklerinden dolayı Celal Değirmenci'ye teşekkürlerini iletti. 

"Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız"

Dernek Yönetimi daha sonra İlçe Ziraat Odası Başkanlığı ve Muhtarlar Derneği Başkanlığını yapan Erhan Erden'i ziyaret etti.

Erden, "SEY-DER Yönetimine yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. SEY-DER'e elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız ve her zaman destek olacağız " şeklinde konuştu.

Dernek Başkanı Sami Türkmen de "Erhan Başkan bize Ziraat Odası ve Muhtarlar Derneği olarak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Seyitgazi paydasında neler yapılabilir, bu konular hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@