Seyitgazi'de büyük yangın!

Eskişehir'de Seyitgazi ilçesinde Kırka Mahallesi'nde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı...

HAYAT 04.06.2021, 23:14 05.06.2021, 12:09

İrfan Üstündağ - Eskişehir'de Seyitgazi ilçesi Kırka Mahallesi'nde bir evin arkasında sebebi henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.

İtfaiye ekipleri seferber oldu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri, Etimaden İşletmesi İtfaiye Ekipleri, Kırka Orman İşletme Şefliği Ekipleri ve Seyitgazi Belediyesi su tankerinin takviyesi ile anında müdahale edilerek kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi. 

Seyitgazi'deki yangında işte o anlar! "Ağbi dışarı çık!" - İzlemek için tıklayın 

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe olay yerine giderek hemşerilerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Uğur Tepe yaptığı açıklamada, "Muhittin Bolu hemşerimizin harcevinde sebebi henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktığını öğrendik ve hemen olay yerine gittik. Belediyemiz, Büyükşehir Belediyesi, Orman İşletme ve Etimaden ekiplerinin anında müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ekipleri tarafından devam ediyor. Çok şükür can kaybı bulunmamakta. Hemşerimize ve Kırka’mıza geçmiş olsun, Allah beterinden korusun" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@