banner163

Seyitgazi Kaymakamı Yeşim Altın: Devletimiz tüm imkanlarıyla halkımızın yanında

Sel felaketi yaşanan Seyitgazi ilçesinde zarar tespit ve onarım çalışmaları devam ediyor. Mahallelerde yeniden incelemelerde bulunan Seyitgazi Kaymakamı Yeşim Altın, "Devletimiz tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanında ve hizmetindedir" dedi.

HAYAT 06.06.2023, 21:23
Seyitgazi Kaymakamı Yeşim Altın: Devletimiz tüm imkanlarıyla halkımızın yanında

Geçtiğimiz hafta Eskişehir'de Seyitgazi ilçesinde yaşanan sel felaketinin yarattığı yıkımın etkilerinin giderilmesi için ekipler seferber halde çalışıyor. Valilik, AFAD ve DSİ ekipleri bölgede çalışmalara devam ederken, sürekli afet bölgesinde koordinasyonun başında olan Seyitgazi Kaymakamı Yeşim Altın, bölgede meydana gelen sel felaketinde zarar gören mahalleleri ziyaret etmeye devam ediyor, çalışmaları yerinde denetliyor. 

Seyitgazi Kaymakamı Altın, olayın yaşandığı ilk andan itibaren vatandaşların yanında olduklarını belirterek, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Bayar ve DSİ 3. Bölge Müdürü Kağan Şan ile birlikte sahada incelemelerde bulunduklarını ifade etti. 

Yeşim Altın, vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini ileterek, yağıştan olumsuz etkilenen mahallelerde zarar tespit çalışmalarının devam ettiğini ve devletin tüm imkanlarıyla vatandaşların yanında ve hizmetinde olduğunu ifade etti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@