Seyitgazililer Derneği yeni yönetimini seçti

Seyitgazi ve Köyleri Kültür, Tanıtım, Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği'nde kongre heyecanı yaşandı... Yeni yönetim belli oldu...

HAYAT 19.10.2021, 16:27
Seyitgazililer Derneği yeni yönetimini seçti

Kısa adı SEYDER olan Seyitgazi ve Köyleri Kültür, Tanıtım, Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği  geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu kongre seçimlerinde başkanlığa Sami Türkmen'i getirdi.

Daha önceden de başkanlık yapan ve derneğin kurucuları arasında yer alan Türkmen, "Seyitgazi için elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

Yönetim Kurulunda hangi isimler var?

Tek liste halinde yapılan seçimlerde Dernek Başkanlığına Sami Türkmen seçilirken yönetimde ise Ahmet Curus, İsmail Hakkı Erkara, Ali Demirkaya, Ayhan Arıkan, İbrahim Asil, Günay Döken, Şener Sara, Bekir Acar, Münür Erkaplan, Ali Ayhan Enet, Mutlu Er ve Reyhan Çelebi Demir seçildiler.

Türkmen: Birlikte hareket edeceğiz

Seçimlerden sonra bir konuşma yapan SEYDER Başkanı Sami Türkmen "İlçemizin gelişimi, tanıtımı ve menfaatı doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Merkezi Eskişehir'de bulunan yaklaşık otuz mahalle derneği ile birlikte hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@