banner163

Sivrihisar reytinglerde 1 numara! Ünlü isimler Sivrihisar'ı tanıtıyor

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi ünlü isimlerin de program çekimleri için uğrak noktası oldu, ilçenin reytingi giderek yükseliyor.

HAYAT 28.11.2023, 13:41 28.11.2023, 13:53
Sivrihisar reytinglerde 1 numara! Ünlü isimler Sivrihisar'ı tanıtıyor

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi ünlü isimlerin de program çekimleri için uğrak noktası oldu. Son dönemde turist patlaması yaşayan Nasreddin Hoca'nın memleketi Sivrihisar ilçesine ilgi giderek artıyor. İlçenin tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra, yöresel lezzetleri de birçok kanalda ünlü isimlerin sunduğu programlara konu oluyor. 

Dr. Feridun Konak da geldi, program 22 Aralık'ta yayınlanacak 

Son olarak, Dr. Feridun Konak da ilçeyi ziyaret ederek Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ile dolaştı ve Kanal 7'de programı için çekimleri Sivrihisar'da gerçekleştirdi.

Sivrihisar Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Op. Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık programının çekimleri güzel ilçemiz Sivrihisar’da gerçekleştirildi. Değerli Feridun Konak’la keyifli bir sohbet eşliğinde Sivrihisar Belediyesi sanat atölyelerimizi ziyaret ederek ilçemiz kadınlarının maharetli ellerinden çıkan çalışmaları ekranlara taşıdık. 22 Aralık’ta Kanal 7’de ekranlara gelecek dopdolu Sivrihisar bölümünü kaçırmayın, keyifli seyirler dileriz" denildi. 

TRT 1'de Alişan'ın programında Sivrihisar'ın yöresel lezzetleri tanıtılıyor

Öte yandan TRT 1'deki "Alişan ile Hayata Gülümse" programında da Sivrihisar'ın ünlü bamya çorbası ve höşmerim tatlısı tanıtıldı. TRT 1 ekranlarında yer alan “Alişan ile Hayata Gülümse” programının yemek çekimleri Sivrihisar'da günler süren bir çalışma ile gerçekleştirilmişti. Sivrihisar Belediyesi'nden apılan açıklamada, "Güzel ilçemiz Sivrihisar’ın birçok yöresel lezzetinin yapıldığı programda Anadolu kadının ellerinden çıkan yemekler keyifli sohbetler ile tatlandı ve seyirciyle buluşuyor. TRT 1’in sevilen programı Alişan ile Hayata Gülümse’de hafta içi hergün Sivrihisar yöresel lezzetleri ekrana geliyor. Zengin mutfak kültürüne sahip ilçemizin yöresel ve tescilli lezzetlerini tanıtmaya devam ediyor, ilçemize değer katıyoruz" denildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@