banner163

Siyasi partileri ziyaret ettiler

Beylikova Yardımlaşma Kültür ve Spor Kulübü Derneği siyasi partilere ziyaretlerde bulundu...

HAYAT 10.02.2021, 10:14 10.02.2021, 10:33
Siyasi partileri ziyaret ettiler

Beylikova Yardımlaşma Kültür ve Spor Kulübü Derneği (BEYAD) Dernek Başkanı Tolga Savaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Kara, Meryem Işık ve Ali Arabacı ile birlikte çeşitli siyasi partilere ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerde TÜİK tarafından son açıklanan adrese dayalı nüfus bilgileri üzerinden Beylikova'daki nüfusun azalması ve göç sorunu, işsizlik ve istihdam, tarım ile hayvancılık ve süt diyarı Beylikova'nın geldiği son nokta, Eskişehir'e yapılması planlanan mezbaha ve et kombinasının Beylikova'ya yapılması, ilçenin eğitim alanında gelişmesi ve Eskişehir gündemlerine ilişkin konularda fikir alışverişinde bulunuldğu belirtildi. 

Beylikova'da  tersine göçün sağlanabilmesi, sanayinin ilçelere de kaydırılması ve tarım-hayvancılığın geliştirilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.

Dernek Başkanı Tolga Savaş , CHP İl Başkanı Recep Taşel , İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Ektaş , MHP İl Başkanı İsmail Candemir,BBP İl Başkanı Şaban Bozbal, Deva Partisi İl Başkanı İsmail Haşim Ateş ve DSP İl Başkanı Salih Güven'e teşekkür etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@