banner163

Sokaktan Atölyeye Giden Yol Erasmus+ projesi Eskişehir'de

Ankara Sancaktar Derneği ev sahipliğinde, Ankara Altındağ Belediyesi ve Eskişehir UMUDER paydaşlığında gerçekleştirilen Sokaktan Atölyeye Giden Yol Erasmus+ Projesinin 3. Çalıştayı Eskişehir'de gerçekleştirildi.

HAYAT 28.11.2022, 15:41 28.11.2022, 15:45
Sokaktan Atölyeye Giden Yol Erasmus+ projesi Eskişehir'de

Ankara Sancaktar Derneği ev sahipliğinde, Ankara Altındağ Belediyesi ve Eskişehir UMUDER paydaşlığında gerçekleştirilen Sokaktan Atölyeye Giden Yol Erasmus+ Projesinin 3. Çalıştayı Eskişehir'de gerçekleştirildi. 

Çeşitli alanlardan üniversite öğrencilerinin de katıldığı projede sokakta çalışmak zorunda kalan çocuklar üzerine çözüm üretmek amaçlı oturumlar yapıldı. Projenin birinci gününde Ayşegül Gülşen Kaçmaz moderatörlüğünde "Okuma Kültürü Bağlamında Anne ve Çocuk Eğitimine Yönelik Politika Gerçekleştirme" konulu bir oturum gerçekleşti.

Projenin ikinci gününde de Psikolojik Danışman Burak Karaya ile "Okula Devamsızlık ve Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi" konusu üzerine bir sunum ve soru-cevap gerçekleştirildi. Daha sonra katılımcılar sokağa çıkarak halk ile röportajlar gerçekleştirerek proje konusu ile ilgili toplumsal duyarlılığı ölçmeye çalıştı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@