Tepebaşı Belediyesi'nden kadınlara özel eğitim ve atölyeler

Tepebaşı Belediyesi, kadınlara yönelik ücretsiz eğitim ve atölye faaliyetlerine devam ediyor. 

HAYAT 18.11.2023, 11:34 18.11.2023, 11:38
Tepebaşı Belediyesi'nden kadınlara özel eğitim ve atölyeler

Tepebaşı Belediyesi, kadınlara yönelik ücretsiz eğitim ve atölye faaliyetlerine devam ediyor. 

"Diyabet ve Beslenme" eğitimi verildi

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir Tepebaşı Lions Kulübü ve Gürlife Hastanesi iş birliği ile Diyabet Haftası dolayısıyla Belde Evi kursiyerlerine ‘Diyabet ve Beslenme’ konulu eğitim düzenlendi.

Bu kapsamda Mustafa Kemal Paşa Belde Evi kursiyerlerine Diyabet Haftası dolayısıyla ‘Diyabet ve Beslenme’ konulu eğitim düzenlendi. Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir Tepebaşı Lions Kulübü ve Gürlife Hastanesi iş birliğiyle düzenlenen eğitimde Diyetisyen Özge Gürses Bodur, Diyabet ve Beslenme konulu sunum gerçekleştirerek kadınlara diyabet konusunda dikkat edilmesi gerekenler konusunda bilgi verdi. Tepebaşı Lions Kulüp Başkanı Gülay Çavuşoğlu, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a sağlık alanında gösterdiği duyarlılık sebebiyle teşekkürlerini iletti.

Tepebaşı'nda kadınlara yönelik savunma teknikleri atölyesi

Tepebaşı Belediyesi tarafından ayrıca kadınlar için temel düzey savunma teknikleri atölyesi düzenlenecek.

Bu kapsamda Yunus Emre Spor Kompleksinde kadınlara yönelik temel düzey savunma teknikleri atölyesi düzenlenecek. Kadına yönelik şiddet olaylarının önüne geçebilmek ve kendilerini korumaları adına düzenlenecek atölyede sokakta maruz kalınabilecek ani saldırılara karşı savunma teknikleri gösterilecek.

27 Kasım Pazartesi günü saat 11.00-12.30 ila 13.00-14.30 arasında gerçekleşecek olan atölyeye 18 yaş ve üzeri kadınlar katılabiliyor. Kontenjanın sınırlı olduğu atölyeye katılmak isteyenler duyuru görselinde bulunan QR kodu okutarak veya https://tinyurl.com/aikidotep linkine tıklayarak kayıt formunu doldurabiliyor.

Atölye hakkında detaylı bilgi almak isteyenler (0) 222 211 40 00/8917 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@