Tepebaşı Belediyesi'nin şenliğinde buluştular

Tepebaşı Belediyesi’nin kırsal ve merkez mahallelerde düzenlediği ‘Yaz Tepebaşı’nda Güzel’ şenlikleri devam ediyor.

HAYAT 26.08.2023, 13:46 26.08.2023, 13:50
Tepebaşı Belediyesi'nin şenliğinde buluştular

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi’nin kırsal ve merkez mahallelerde düzenlediği ‘Yaz Tepebaşı’nda Güzel’ etkinliği devam ediyor.

 Yaz Tepebaşı’nda Güzel etkinlikleri de Deneyimli Kafelerde kent merkezi ve kırsal mahalle sakinlerini bir araya getirmeyi sürdürüyor. Aşağı Söğütönü Deneyimli Kafe’de yoğun katılımla gerçekleşen buluşmada müzik konseri gerçekleştirildi. Ayrıca mahalle sakinlerine çeşitli ikramlar yapılırken, çocuklara yüz boyama etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte Tepebaşı Ekibi tarafından çocukların motor gelişimlerine katkı sağlayacak oyunlar oynatılırken yetişkinlere yönelik de aktiviteler düzenlendi. Vatandaşlar da 'Yaz Tepebaşı’nda Güzel' etkinliğini çok sevdiklerini belirterek Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür etti.



“Harika bir etkinlik”

Mehmet Özçimen isimli vatandaş, “Çok beğeniyorum. Çocuklar için çok iyi oldu, evde sıkılıyorlardı. Ben de torunumu getirdim. Onlar eğleniyor biz de eğleniyoruz. Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.
Bir başka mahalle sahibi Ayşe Yeşil, “Valla harika bir etkinlik. Çok memnunuz ve her zaman bekliyoruz. Her şey için Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.


“Tepebaşı’nda olduğum için çok mutluyum”

Döndü Özbay ismindeki mahalleli ise “Çok güzel. Biz her zaman bu tür etkinliklere katılıyoruz. Çocuklar da çok mutlu oldular” derken Ayfer Cingözoğlu Şanlı, “Ben çok memnunum. Çok güzel. Keşke her zaman olsa” dedi.
Gülcan Şafak, “İnanın Tepebaşı’nda olduğum için çok mutluyum. Bütün etkinliklerine gidiyorum, çocuklarımı da her etkinliğine götürüyorum. Çocukların bu sıcakta bu yaz gecesinde etkinliğiniz olduğu için çok mutluyuz. Çok teşekkür ederiz. Tepebaşı zaten bir tane” ifadelerini kullandı.


Etkinlikler devam edecek

‘Yaz Tepebaşı’nda Güzel’ etkinliğinin programı Tepebaşı Belediyesi’nin resmi internet adresinden ve sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Tepebaşı’nda Güzel etkinliklerine mahalle sakinlerini davet etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@