Tepebaşı Belediyesi yeni araçlarını aldı

Tepebaşı Belediyesi kentte temizlik ve katı atık toplama hizmetlerinde kullanılmak üzere 5 adet yeni araç hizmete girdi...

HAYAT 06.06.2022, 15:06 06.06.2022, 15:15
Tepebaşı Belediyesi yeni araçlarını aldı

Tepebaşı Belediyesi kentte temizlik ve katı atık toplama hizmetlerinde kullanılmak üzere 5 adet yeni araç hizmete girdi.

Düzenlenen tören ile 5 adet Mercedes Atego 1018 model araç, Mercedes-Benz Türk yetkililerinden teslim alındı.

Tepebaşı Belediyesi, kent halkına daha etkili ve sağlıklı bir şekilde temizlik hizmeti sunmak adına çalışmalarına devam ediyor.

Bu amaçla kullanılan araç filosu da önemli bir takviye ile güçlendirildi. Mercedes-Benz Türk’ten alınan katı atık toplama üstyapısına sahip 5 adet Atego 1018 model araç, düzenlenen tören ile Tepebaşı Belediyesi’ne teslim edildi.

Törene Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra başkan yardımcıları, Mercedes-Benz Türk Kamyon Kamu ve Üstyapı Satış Grup Müdürü Sinan Bülent Tarhan, Birollar Eskişehir Yetkili Servisi Genel Müdürü Adnan Öztürk, birim yetkilileri ve personeller katıldı.

Programda ilk olarak Mercedes-Benz Türk yetkilileri Ataç’a araç başında bilgiler aktardı.

Ataç törende yaptığı konuşmada yeni araçların hayırlı olmasını dileyerek, “Tepebaşı Belediyesi olarak atık yönetiminde lider noktada olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. Temizlik ve atık yönetimi, Tepebaşı Belediyesi’nin hem hassas hem de başarılı olduğu bir çalışma alanı. Yeni araçlarımız da çok meziyetli, özellikle de dar sokaklarda çalışma arkadaşlarımızın işini çok kolaylaştırdı. Temizlik konusunda özellikle vatandaşlarımızın hassasiyetini çok iyi bildiğimiz için, filomuzun da güçlendirdik. Temizlik işinde çalışma arkadaşlarımız özverili bir çalışma ortaya koyuyor. ‘Temizlik işçisinin hakkı ödenmez’ diye de bir yaklaşımımız var. Araçların şehrimize, bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” sözlerini kullandı.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Kamu ve Üstyapı Satış Grup Müdürü Sinan Bülent Tarhan ise, “Hafif kamyon segmentinde kamu hizmeti başta olmak üzere şehir içi dağıtım ve kısa mesafe taşımacılığı uygulamalarında yoğun bir şekilde kullanılan Mercedes-Benz Atego model araçlarımız geniş bir kullanım alanına sahip. Araç filosuna yeni araçlar ekleyen Eskişehir Tepebaşı Belediyesi de daha düşük maliyetler ile daha etkin katı atık toplama hizmeti sunabilmek için Mercedes-Benz Atego 1018 model araçlarımızı tercih etti. Şehir içi kullanım için özel olarak tasarlanan Atego 1018 üstün manevra kabiliyeti, sürücü ve personele iniş binişlerde operasyonel kolaylık sağlayan uygun şasi ve kabin yüksekliği, geniş görüş açısı sayesinde dar sokak ve mahallelerde sorunsuz bir şekilde hizmet veriyor. Belediyemizin hizmetlerinde fark yaratacak bu iş birliğinin gerçekleşmesinde emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Mercedes-Benz Türk yetkilileri Ataç’a nazar boncuğu ve teşekkür plaketi takdim etti.

Tören sonunda kesilen kurdele ile birlikte 5 yeni araç Tepebaşı halkının hizmetine girmiş oldu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@