Tepebaşı Belediyesi'nde yeni dönem kurs kayıtları başlıyor

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Matematik Evi’nde farklı tekniklerin uygulandığı bahar dönemi matematik kursları başlıyor.

HAYAT 26.01.2023, 13:24 26.01.2023, 13:28
Tepebaşı Belediyesi'nde yeni dönem kurs kayıtları başlıyor

Tepebaşı Belediyesi Matematik Evi’nde farklı tekniklerin uygulandığı bahar dönemi matematik kursları başlıyor. Kurs kayıtları, 30 Ocak Pazartesi günü online olarak başlayacak.

Tepebaşı Belediyesi’nin her yaştan bireyi matematiğin gerçek dünyası ile tanıştırmayı amaçlayan Matematik Evi, eğlenceli matematik öğrenme metotlarını Eskişehirlilerle buluşturmayı sürdürüyor.

Merkezde kullanılan farklı metotlar, katılımcılara eğlenceli bir matematik serüveni sunuyor. Zor bir ders olarak bilinen matematik, Matematik Evi’ndeki origami, sözsüz ispatlar, materyal destekli ispatlar ve mantık problemleri ile eğlenceli ve merak uyandıran bir hal alıyor. İlkokul 2’nci sınıftan itibaren her yaştan bireyin faydalanabildiği merkezde kurslar, ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Online kayıtlar 30 Ocak’ta başlıyor

Bu kapsamda her yaştan bireye matematiği sevdirmeye yönelik düzenlenen; Donguri Resimle Matematik, Eğlenceli Matematik, Materyaller ile Matematik, İspatlarla Matematik, Görme Engelli Bireyler için Matematik gibi eğitimler, Eskişehirliler ile buluşacak.

Eğitimlere kayıt olmak isteyenler, kayıt formuna duyuru görselinde yer alan QR kod ile ulaşabilecek. 30 Ocak Pazartesi günü başlayacak online kayıtların ardından Matematik Evi’nde eğitimlerin başlangıç tarihi ise 6 Şubat Pazartesi olarak belirlendi.

Matematik Evi hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 290 12 90 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@