Tepebaşı'nda Alzheimer için özel söyleşi

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen ve Alzheimer hastalığını ele alan çevrimiçi söyleşilerde uzmanların bu haftaki konusu özverili bakım süreci olacak.

HAYAT 15.09.2021, 13:09
Tepebaşı'nda Alzheimer için özel söyleşi

Tepebaşı Belediyesi, Alzheimer hastalığına karşı bilgilendirici etkinlikler gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda Alzheimer ile yaşam konusunda farklı disiplinden uzmanlar ve hasta yakınlarının katılımı ile “Onlar Seni Unutmadan Sen Onları Hatırla” başlıklı söyleşi, yeni bölümüyle vatandaşlar ile buluşacak. Online olarak düzenlenen söyleşide; moderatörler Eskişehir Alzheimer Derneği Başkanı Prof. Dr. Demet Özbabalık Adapınar ve Dr. Aslı Ünügür, konuk ise Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı – Geriatri Hemşireliği Derneği Başkanı Prof. Dr. Sevgisun Kapucu olacak. Programda, “Özverili Bakım Süreci” konusu tüm yönleriyle ele alınacak.

Etkinlik, Tepebaşı Belediyesi’nin “tepebasibld” adlı Youtube kanalından ve Zoom üzerinden (meeting ID:883 9114 11 37) canlı  olarak izlenebilecek. 16 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de gerçekleştirilecek programa, “tepebasi.bel.tr/etkinlikler.asp” sayfasında bulunan linkten de ulaşılabilecek.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@