Tepebaşı'nda öğrencilere ücretsiz yemek desteği sürüyor

Tepebaşı Belediyesi’nin, üniversite öğrencileri için hizmete sunduğu ve çok sevilen ücretsiz yemek hizmeti devam ediyor...

HAYAT 07.06.2022, 13:47 07.06.2022, 13:55
Tepebaşı'nda öğrencilere ücretsiz yemek desteği sürüyor

Tepebaşı Belediyesi’nin, üniversite öğrencileri için hizmete sunduğu ve çok sevilen ücretsiz yemek hizmeti devam ediyor.

Hizmetten faydalanan öğrenciler, “Çok yararlı, bizim için ilaç gibi geldi. İlk günden beri geliyorum, bu hizmet olmasa okumak da çok zor hale gelir. Okulu bırakmayı bile düşünmüştüm” diyerek Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür ediyor.

Tepebaşı Belediyesi’nin, kentteki üniversite öğrencileri için “Gel beraber olsun” sloganı ile başlattığı ücretsiz yemek hizmeti yoğun ilgiyle devam ediyor.

Hafta içi her gün Ali Rıza Efendi Efendi Deneyimli Kafe'de öğrencilere akşam yemeği ücretsiz olarak sunuluyor. Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde uzman belediye personeli tarafından özenle pişirilen yemekler, öğrencilere akşam 18.00-20.00 saatleri arasında ikram ediliyor. Üniversite öğrencileri, öğrenci belgesi ibraz ederek sunulan yemek ikramından faydalanabiliyor.

“Yemekler güzel, personel güler yüzlü”

Öğrenciler için çok iyi bir sistem. Normalde okulda yiyordum ama evime de yakın bir nokta. Yemekler gayet güzel. Doymadığımızda fazladan da yemek alabiliyoruz. Dışarda yemek şu günlerde çok pahalıya geliyor, birçoğumuz için güzel bir seçenek. Tepebaşı Belediyesi’nin çalışanları evimize gelerek bu konuda bilgi de verdiler ve yemek hizmetinden haberimiz oldu. Bu imkandan faydalandığımız için teşekkür ediyoruz. Öğrenciler için çok yararlı, bizim için ilaç gibi geldi. İlk günden beri geliyorum, bu hizmet olmasa okumak da çok zor hale gelir. Okulu bırakmayı bile düşünmüştüm bir ara, protein ihtiyacımızı da çok güzel bir şekilde karşılayabiliyoruz bu hizmet sayesinde. Yemeklerin sınırsız olması, personelin güler yüzlü olması da çok iyi. Görevli ablalar ile de çok iyi anlaşıyoruz. Bir ekmek bile 3 TL şuan, dışarda çok pahalıya mal olabiliyor. Yemekler de gayet doyurucu. Öğrenciler enflasyondan çok etkileniyor, ekonomik açıdan çok güzel” diyor.

Belediye yetkilileri de Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın talimatı ile öğrencilere sunulan ücretsiz yemek hizmetinin finallere kadar devam edeceğini kaydetti.

Ali Rıza Efendi Deneyimli Kafe Yenibağlar Mahallesi'ndeki Şehit Jandarma Er Osman Özgerçik Parkı içinde yer alıyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@