banner163

Tepebaşı'nı çok sevdi... 'Ahmet ağbiyle daha çok görüşeceğiz'

Tepebaşı Belediyesi'nin konuğu olarak belediyenin proje merkezlerini yerinde inceleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Tepebaşı'nı çok sevdi...

HAYAT 26.08.2021, 13:57
Tepebaşı'nı çok sevdi... 'Ahmet ağbiyle daha çok görüşeceğiz'

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın misafiri olarak kentimize gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Tepebaşı Belediyesi’nin proje ve çalışmalarını yerinde inceledi.

Ataç, konuğ Tugay’a; Gökkuşağı Kafe, Metin Özöğüt Yaşam ve Bakım Merkezi, Mutfak Atölyesi, Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi, Sağlık Çalışanlarına Vefa Anıtı, Şirintepe Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Engelliler Montaj Atölyesi gibi merkezleri gezdirdi. Başkan Ataç konuğuna merkezler ve proje detayları hakkında detaylı bilgiler aktardı.

Cemil Tugay: İnanılmaz güzel işler

Tugay; Gökkuşağı Kafe’de görev yapan özel bireylerden Su Sporları Merkezi’nin güneş enerji sistemi ve engelli dostu fiziki yapısına kadar pek çok çalışmayı tanıma fırsatı buldu. Mutfak Atölyesi’nde çocuklar ile birlikte kurabiye de yapan Belediye Başkanı Tugay, “Hiçbir iş tek başına başarılmaz. Mutlaka iş birlikleri, ortaklaşmalar gerektirir. Siyaseten de bir parti altında buluşmanın temel amacı bu. Tepebaşı Belediyesi’nin çalışmalarını incelediğimde inanılmaz güzel işler yapıldığını görüyorum. Ahmet Ağabey’i bu sebeple bir kez daha tebrik ediyorum. Bu güzel işlerin daha fazla duyulması için, fark edilmesi için bizler de çaba göstermeliyiz diye düşünüyorum. Her yeni durağımızda yeni şeyler duyuyor ve öğreniyorum.

Tepebaşı’nda halihazırda elde edilmiş bir deneyim ve kat edilmiş bir yol var. Bundan hepimizin daha fazla fayda elde edebileceğime inanıyorum. Ben İzmir’den sonra gerçekten kendime en yakın hissettiğim kent olarak Eskişehir’i düşünüyorum. İzmir’deki demokrasi, özgürlük ve çağdaşlık, kültür-sanat dokusu burada da var. Eskişehir ile İzmir arasında da çok sıkı bir bağ var. Karşıyaka’da yaşayan da çok sayıda Eskişehirli var ve onlarla da çok iyi anlaşıyoruz. Eskişehirlileri özel bir yere koyuyorum. Her birisi benim için bir dost ve yoldaş, örnek insanlar. Tüm bu etkenler Ahmet Ağabey ile bizi birbirimize yakınlaştırıyor. Daha fazla görüşerek iş birliğimizi geliştirmemiz gerektiğine inanıyorum. Daha çok gelip gidilmesinden çok büyük onur duyarız. Böylelikle güzel işler ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum. Konukseverliği, yoldaşlığı ve bizlere örnek olduğu için teşekkür, her biri birbirinden değerli çalışmaları için tebrik ediyorum” dedi.

Ahmet Ataç: İş birliği çok önemli

Ahmet Ataç da Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay’ı ağırlamaktan ve iki belediye arasında gelişen yakın ilişkilerden dolayı memnuniyetini belirterek, “Sevgili Cemil Başkanımız göreve geldiğinden bugüne süre gelen ilişkilerimiz gelişmeye devam ediyor. Tepebaşı’nda 1999’dan bu yana süren bir gelişim ve istikrar var. Bu anlamda bir faydamızın olması bizleri çok mutlu eder. Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm belediye başkanlarının kesinlikle başarılı olması gerekiyor.

Çünkü bu başarı, ülkemizin geleceği için önem arz ediyor. Bizlerin yapacağı iş birliği ve belediyecilik hakkındaki görüş alışverişleri bu anlamda çok kıymetli. CHP’li yerel yönetimler, halkçı belediyeler olarak vatandaşımıza kaliteli hizmet üretmeye devam edecek. Karşıyaka halkının da Cemil Başkan gibi bir belediye başkanı olduğu için çok şanslı olduklarını düşünüyorum. Bu birliktelik ile sanatsal, kültürel, sosyal projeler hususunda iş birliğini geliştirerek sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Tugay, Tepebaşı’ndaki gezi ve incelemelerinin ardından kentten ayrıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@