Tepebaşı'nın iklim izcileri yaz okulunu tamamladı

Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İklim İzcileri Yaz Okulu programına katılan çocuklara düzenlenen tören ile katılım belgeleri takdim edildi.

HAYAT 04.09.2023, 21:37
Tepebaşı'nın iklim izcileri yaz okulunu tamamladı

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Tepebaşı İklim Sözcüleri Programı kapsamında, çocuklara doğa-çevre ve iklim değişikliği bilinci aşılamak amacıyla başlatılan ‘İklim İzcileri Yaz Okulu programı sona erdi.

Çocuklarda özgüven, sorumluluk duygusu, liderlik, takım çalışması gibi becerileri ve yetenekleri geliştirip güçlendirmek amacıyla 3 Temmuz-28 Ağustos tarihlerinde Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda düzenlenen yaz okulu programına katılan öğrencilere katılım belgesi verildi. Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen törene minik izciler ve aileleri katıldı.

Törende Temmuz ayından bugüne kadar yapılan etkinliklerin yer aldığı kısa bir video izletildi. Videonun ardından ise yaz okuluna katılan 74 minik izci, katılım belgelerini aldı.

İklim İzcileri Yaz Okulunu tamamlayarak katılım belgesi alan öğrenciler, 23-24 Eylül’de düzenlenecek kamp etkinliği ile öğrendiklerini uygulama fırsatı bulacak. 1 Ekim itibari ile de İklim İzcileri güz ve kış dönemi çalışmaları her Pazar Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkında devam edecek.

Etkinlik hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 211 40 00 / 3351 - 3353 numaralı telefonlardan İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü yetkililerine ulaşabiliyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@