Tepebaşı yanlarında olmaya devam ediyor

Tepebaşı Belediyesi Nihal-İsmail Akçura Aşevi, koronavirüs nedeniyle evinde izolasyonda olan ve gıda temininde zorluk çeken 65 yaş üstü ile engelli vatandaşlara, sıcak yemek hizmeti vermeye devam ediyor.

HAYAT 07.07.2021, 14:24 07.07.2021, 14:49
Tepebaşı yanlarında olmaya devam ediyor

Tepebaşı Belediyesi Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde hazırlanan yemekler, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmaya devam ediyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren aşevinde, profesyonel ekiplerce her gün sıcak yemek hazırlanıyor. Hijyen kurallarına uygun şekilde hazırlanan yemekler, belediye ekipleri tarafından servis ediliyor. Sıcak yemek hizmetinden memnuniyet duyduğunu belirten vatandaşlar da Tepebaşı Belediyesi’ne ve duyarlı Eskişehir halkına teşekkürlerini iletiyor.

İzole vatandaşlara da yemek ulaştırılıyor

Tepebaşı Belediyesi Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde hazırlanan yemekler, pandemi sürecinin başından bu yana koronavirüs nedeniyle evinde izolasyonda olan 65 yaş üstü ile engelli vatandaşlara da ulaştırılıyor. Nihal-İsmail Akçura Aşevi hakkında bilgi almak ya da destek olmak isteyenler vatandaşlar, 0 (222) 340 04 02 numaralı telefondan ve 444 44 26 numaralı Mavi Masa’dan yetkililere ulaşabiliyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@