Tepebaşılı çocuklar 23 Nisan için söyledi

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla anlamlı bir çalışmaya imza atan çocuklarla bir araya geldi...

HAYAT 23.04.2021, 16:42

Tepebaşı Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Koro bu kez, 23 Nisan’a özel bir klip hazırlarken 11 çocuk, Türk bayraklarıyla “Hayat Bayram Olsa” şarkısını seslendirdi. Özdilek Sanat Merkezi bahçesinde, açık havada gerçekleştirilen klip çekimine, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da katıldı. Şarkı boyunca çocuklara eşlik eden Başkan Ataç, geleceğin teminatı çocuklarla bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Işıl ışıl parlayan gözleri, geleceğe güvenle bakabilmeli”

Ataç, “Çocuklarımız, hepimizin geleceği. Onlarla bir araya geldiğimde vakit nasıl geçiyor, anlamıyorum. Onların gelişimini daha iyi imkanlar eşliğinde sürdürebilmeleri için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yavrularımızın ışıl ışıl parlayan gözleri, geleceğe güvenle bakabilmeli. Çocuklarımıza sağlık içinde yaşayabilecekleri temiz bir çevre ve sağlam bir gelecek bırakmalıyız. Bu hepimizin ortak kaygısı olmalı. Çocuklarımız, küçücük yürekleri ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e tam bağlı ve onun izindeler. Biz de Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Ataç, klip çekiminin ardından çocuklarla sohbet edip, hatıra fotoğrafları da çektirdi. Öte yandan çocuklar tarafından hazırlanan çalışnaya, Tepebaşı Belediyesi’nin “tepebasibld” adlı Youtube kanalından ulaşılabiliyor

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@