Tokathanlılardan Ataç'a ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tokathan Güzelleştirme Derneği Başkanı Dr. Resmiye Töre Beşikçi ile bir araya geldi.

HAYAT 02.04.2021, 13:59
Tokathanlılardan Ataç'a ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile temasları devam ediyor.

Tokathan Güzelleştirme Derneği Başkanı Dr. Resmiye Töre Beşikçi ve mahalle sakinlerinden Gülcihan Töre, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada Beşikçi ve Töre, Başkan Ataç’a dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı. Beşikçi, “Ahmet Başkanımızın bize yol gösterici bilgilerinden yararlanmak için bu ziyarette bulunduk. Köyümüzün fiziksel yapısını güzelleştirirken kültürel faaliyetler yapabileceğimiz ortamlar oluşturmak istiyoruz. Kadınların ve gençlerin ön planda olacağı projelerimizi paylaştık. Kendisine misafirperverliği için teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Ataç da “Sivil toplum örgütleri, mahallelerimizin kalkınması ve kültürel, ekonomik açıdan gelişmesi için çok önemli. Sayın Beşikçi’nin de Tokathan’a dair değerli fikirleri, projeleri var. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” sözlerini kullandı.

Ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@