banner163

TÜKDES'te Genel Kurul... Süleyman Bakal yeniden başkan

Tüketiciyi Destekleme Derneği (TÜKDES) 5. Olağan ve Tüzük Değişikliği Genel Kurulu, Eskişehir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EESOB) çok maksatlı salonda yapıldı.

HAYAT 27.01.2022, 11:50 27.01.2022, 12:23
TÜKDES'te Genel Kurul... Süleyman Bakal yeniden başkan

Açılışını TÜKDES Çözüm Merkezinden Ayşe Keskin'in yaptığı kongrede; divan başkanlığına Adem Anasız, divan üyeliklerine Seyfettin Kazanç ve Özden Doğan seçildi.

TÜKDES 5. Olağan Olağan ve Tüzük Değişikliği Genel Kurul gündemi çerçevesinde çalışmalar değerlendirildi.

Gündem gereği  söz alan TÜKDES Genel Başkanı Süleyman Bakal, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Küresel adalet için mazlumdan yana, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya ve daha adil bir piyasa düzeni kurulması gibi şehir ve ülke gündemini  belirleyecek önemli çalışmalar yaptık. Tüketici haklarının yalnızca mal ve hizmet alımından doğan uyuşmazlıklar olmadığı, evrensel tüketici haklarının insan olarak dünyaya gelmekle başladığı bilinci ile çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi

Süleyman Bakal  toplantıya katılan, kuruluşundan bu güne kadar her aşmada TÜKDES'e emeği geçen üyelerine ve toplantı salonunu tahsis eden EESOB Başkanı Ekrem Birsen'e teşekkür etti.

"TÜKDES, her düzlemde tüketici haklarını ısrarla savunmaktadır"

Genel Kurulda Faaliyet Raporu hakkında bilgi veren Genel Başkan Yardımcısı Hülya Kelleci, "Türkiye genelinde en fazla üyesi bulunan iki dernekten birisi olan TÜKDES'in İstanbul, Tekirdağ ve Sivrihisar'da Şubeleri bulunmaktadır. Tüketici Konseyi üyesi olan TÜKDES, tüketicinin temsil edilmesi gereken her düzlemde tüketici haklarını ısrarla savunmakta ve öneriler sunmaktadır" dedi. 

Denetim Kurulu Raporunu  Denetim Kurulu Üyesi Ahmet Ünlü'nün; Bilanço Gelir Gider ve Hesap Raporlarını da Genel Sayman Yusuf Önder'in sunduğu toplantıda Genel Yönetim ve Denetim Kurulları ibra edildi. Tüzük değişikliklerinin görüşülerek kabul edilmesinden sonra seçimlere geçildi.

Yapılan seçim sonucunda  Süleyman Bakal yeniden başkan seçildi. 

TÜKDES Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Onur Kurulu ve Çözüm Merkezi ise şu isimlerden oluştu:

Genel Yönetim Kurulu: Hülya Kelleci, Gültekin Güllü, Metin Bıyık, Yusuf Önder, Eyüp Dokuzlar, Bülent Arslankaya

Denetim Kurulu: Ahmet Ünlü, Adem Akkulak, Osman Çağatay

Onur Kurulu: Hasan Gönen, Yusuf Sünbül, Yaşar Keçili 

Çözüm Merkezi: Av. Pınar Turhanoğlu Gücüyener, Ayşe Keskin, Av. Hayri Eryilmaz     

Genel Kurulda EESOB Başkanı Ekrem Birsen ve Kurucu Üye AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar da selamlama konuşması yaptı. Genel Kurul, geçmiş dönemlerde görev yapan üyelere Onur Belgesi verilmesi ile son buldu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@