banner163

Türkiye'de ilki Sivrihisar'da açıldı!

Sivrihisar Belediyesi'nden bir ilk daha! Çocuklar için Türkiye'de ilki Sivrihisar'da açıldı...

HAYAT 24.10.2023, 15:35 24.10.2023, 15:42
Türkiye'de ilki Sivrihisar'da açıldı!

Eskişehir'de Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, ‘Burada Kültür ve Sanat Var!’ projesi çerçevesinde ilçedeki 4-6 yaş grubundaki çocuklara özel cep sinemasını hizmete açtı.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, ilçe genelinde kültür ve sanat etkinliklerini teşvik etmek maksadıyla başlattığı ‘Burada Kültür ve Sanat Var!’ projesi çerçevesinde, ilçedeki çocuklar için özel bir hizmeti hayata geçirdi.

"Türkiye’nin ilk çocuk sinemasını Sivrihisar’da açtık"

Yüzügüllü, kültür ve sanatın önemine vurgu yaparak, çocukların ve gençlerin kültür ve sanat alanında desteklenmesi gerektiğini belirtti. Yüzügüllü, "Türkiye’nin ilk çocuk sinemasını Sivrihisar’da açtık. Bizler bu projeyle çocuklarımızın kültürel gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Cep sinemasında çocuklarımız eğitici ve keyifli içeriklerle buluşacaklar. Bu tür projelerle, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın gelişimine katkı sağlama amacındayız" diye konuştu.

Açılış törenine, ilçede eğitim gören öğrenci ve veliler katılım sağladı. Programa katılan ebeveynler, bu hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Hamid Yüzügüllü'ye teşekkür ettiler. Cep sinemasının içeriğinin eğitici ve öğretici olduğunu belirten veliler, bu imkânın çocukları için büyük bir fırsat olduğunu dile getirdi. 


 

Yorumlar (1)
Aydın DEMİRHAN 7 ay önce
Başkanım birazda oradaki fen lisesi ile de ilgilenseniz olmaz mı?

Gelişmelerden Haberdar Olun

@