Türkiye gözyaşlarıyla uğurluyor... Çocuk katili teröre lanet olsun!

İstanbul İstiklal Caddesi'ndeki terör örgütü PKK'nın hain saldırısında hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla uğurlanıyor... Saldırıda ölenlerden ikisi henüz çocuktu... Hain teröristler iki çocuğu da anne ve babasız bıraktı. Türkiye tek yürek terörü lanetliyor.

HAYAT 14.11.2022, 15:26 15.11.2022, 17:59

İstanbul Taksim'deki bombalı kalleş terör saldırısında 6 kişinin hayatını kaybetmesiyle 3 aile parçalandı. Saldırıda yaşamını yitirenlerden ikisi çocuktu. Ecrin 9, Yağmur ise 15 yaşındaydı. Biri 8 aylık diğeri 2 yaşında olan iki kardeş ise saldırıda hem annesini hem de babasını kaybetti.

Baba ve 9 yaşındaki kızı Adana'da uğurlandı... 

Saldırıda hayatını kaybeden 34 yaşındaki Yusuf Meydan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çalışanıydı. Çocuk Evi Koordinasyon Merkezi'nde görevliydi.
Aslında Adana'da yaşıyordu. İstanbul'a "hayırlı bir iş" için gelmişti, bir yakının evliliğe ilk adımına eşlik edecekti. Bomba patlatıldığında, 9 yaşındaki kızı Ecrin ile birlikte İstiklal Caddesi'nde geziyordu. Baba-kız hayatını kaybetti.

Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'in Adana'da gözyaşlarıyla uğurlandı. Adana Kabasakal Mezarlığı’nda Yusuf Meydan (34) ve kızı Ecrin Meydan’ın (9) cenaze namazını İl Müftüsü Mehmet Taşçı kıldırdı. Baba Yusuf ve kızı Ecrin’e ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Tabutlar cenaze aracına konulduktan sonra anne Mevlide Meydan, "Gösterin bana, bebeğimi istiyorum" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Fenalık geçiren anne Mevlide Meydan, ambulansa bindirildi.
Yusuf Meydan ve kızı Ecrin Meydan’ın cenazeleri gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu da katıldı.

Öğretmen anne ve 15 yaşındaki kızı hayatını kaybetti... Bir babanın en acı günü 

Taksim’deki terör saldırısında hayatını kaybeden anne Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar son yolculuğuna uğurlanıyor. Eski karısının ve kızının tabutuna sarılan oyuncu Nurettin Uçar gözyaşlarını boğuldu. Beyoğlu Taksim İstiklal Caddesi’nde dün yaşanan terör saldırıda hayatını kaybeden anne kız Arzu Yağmur Uçar için Bahçelievler'de bulunan Şirinevler Ulu Camii’nde cenaze töreni düzenleniyor.

İkindi namazını müteakip düzenlenen törene yakınları ve oyuncu baba Nurettin Uçar katıldı. Eski karısının ve kızının tabutuna sarılan Nurettin Uçar gözyaşlarını boğuldu.

Adem Topkara ve eşi Elif Topkara gözyaşlarıyla uğurlandı

Beyoğlu'nda meydana terör saldırısında hayatını kaybeden Adem Topkara ve eşi Elif Topkara son yolculuğuna uğurlanıyor. Hain saldırıda hayatını kaybeden Adem Topkara (40) ve eşi Elif Topkara (37) için Ayazaga Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, acılı babalar Mustafa Topkara, Abdi Köseoğlu ve aile yakınları katılıyor. Burada basın mensuplarına konuşan Mustafa Topkara, "Halasının yanına bıraktılar çocukları, hadi biraz dışarı çıkarım dediler. Yapacak bir şey yok" dedi. Kızının tabutuna kapanan Abdi Köseoğlu ise gözyaşlarına hakim olamadı. Talihsiz çift, cenaze namazının kılınmasının ardından Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@