Vali Ayyıldız Belarus heyetini ağırladı

Vali Erol Ayyıldız aralarında Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Victor Rybak ve Grodno Belediye Başkanı Mechyslau Hoi'nin de bulunduğu heyeti ağırladı...

HAYAT 18.11.2021, 12:11
Vali Ayyıldız Belarus heyetini ağırladı

Vali Erol Ayyıldız, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Eskişehir’e gelen Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Victor Rybak ve Grodno Belediye Başkanı Mechyslau Hoi ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Valiliğe gelişi sırasında Vali Ayyıldız tarafından karşılanan Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Victor Rybak ve Mechyslau Hoi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ileten Vali Ayyıldız, Belarus Cumhuriyeti  Ankara Büyükelçisi Victor Rybak ve Grodno Belediye Başkanı Mechyslau Hoi ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Şehrimize ve Valiliğimize yapmış olduğu nazik ziyaret sebebiyle Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Victor Rybak ile Mechyslau Hoi ve Heyetine teşekkür ediyor, Eskişehir’imizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum.” dedi.

Ziyaretin ardından Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Victor Rybak, Grodno Belediye Başkanı Mechyslau Hoi ve beraberindeki heyet diğer programlarına katılmak üzere valilik binasından ayrıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@