Vişnelik bile bu hale geldi! Vatandaş Kazım Kurt'a isyanda

Odunpazarı'nda çöplerin toplanması ile ilgili şikayetler devam ederken, Odunpazarı'nın en merkezi mahallesi Vişnelik Mahallesi'nde yaşanan manzaralar da vatandaşı isyan ettirir hale geldi...

HAYAT 19.07.2022, 16:35 19.07.2022, 16:48
Vişnelik bile bu hale geldi! Vatandaş Kazım Kurt'a isyanda

Eskişehir'de Odunpazarı'da çöplerin toplanması ile ilgili sorunlar ve şikayetler devam ediyor... 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un görev süresince en çok eleştirildiği konuların başında gelen çöplerin toplanması ile ilgili sorunlar ve şikayetler Vişnelik Mahallesi'nde de had safhaya ulaştı. 

Vişnelik Mahallesi sakinleri, kaldırımların çöplerle dolduğunu belirterek çöp konteynırlarının yetersiz olduğunu ve çöplerin düzenli toplanmadığını söylüyor. 

Vişnelik Mahallesi’nde bulunan bazı sokaklardaki kaldırımlarda kötü görüntülere ve kokulara neden olan çöp poşetleri ve inşaat atıkları dikkat çekiyor.

Odunpazarı ilçesine bağlı Vişnelik Mahallesi’nde yer alan bazı sokak kaldırımları, atıklardan geçilmiyor. Mahalleliler tarafından bırakılan çöp poşetleri ve inşaat atıkları, kaldırımı kullanmak isteyen vatandaşları zora sokuyor.

Bazı noktalarda adeta kaldırımı kesen atıklar, gündüz vakti görenleri hayrete düşürüyor. Sokaklarda çöp kutusu bulunmadığını belirten mahalleliler, ortaya çıkan çirkin görüntülere karşı gerekli düzenlemelerin yapılması için Odunpazarı Belediyesi'ne ve Kazım Kurt'a sesleniyor. 


 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@