banner163

'Yaz Tepebaşı'nda Güzel' etkinlikleri başladı

Tepebaşı Belediyesi’nin 'Yaz Tepebaşı'nda Güzel' etkinlikleri başladı... Hangi mahallelerde ne zaman yapılacak?

HAYAT 06.08.2023, 13:25 07.08.2023, 00:05
'Yaz Tepebaşı'nda Güzel' etkinlikleri başladı

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi’nin kırsal ve merkez mahallelerde düzenlediği 'Yaz Tepebaşı'nda Güzel' etkinliği Yenibağlar Mahallesi Sinan Alağaç Deneyimli Kafe'de başlarken, mahalle sakinleri ve çocuklar keyifli vakit geçirdi.

Tepebaşı BelediyesiEskişehirliler için sosyal aktiviteler gerçekleştirmeye devam ediyor. Yaz Tepebaşı'nda Güzel etkinlikleri 'Deneyimli Kafeler'de kent merkezi ve kırsal mahalle sakinlerini bir araya getirmeye başladı. İlk olarak Yenibağlar Mahallesi Sinan Alağaç Deneyimli Kafe’de başlayan buluşmada konser, dondurma, patlamış mısır ve çay ikramı ile çocuklara yüz boyama etkinliği yapıldı. Çocuklar yüz boyama etkinliğinin ardından sürpriz ikramlardan alırken, müzikle de güzel saatler geçirdi. Vatandaşlar Yaz Tepebaşı'nda Güzel etkinliğini çok sevdiklerini belirterek, Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür etti.



Etkinlikler mahallelerde devam edecek

Yaz Tepebaşı’nda Güzel etkinlikleri, 19.00-21.00 saatleri arasında 7 Ağustos Pazartesi günü Şehit P. Uzm. Çvş. Gürsel Demir Deneyimli Kafe (Yeşiltepe Mahallesi), 9 Ağustos Çarşamba günü Ahmet Bilek Deneyimli Kafe (Ertuğrulgazi Mahallesi) ve 10 Ağustos Perşembe günü de Keskin Deneyimli Kafe’de devam edecek. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Tepebaşı’nda Güzel etkinliklerine mahalle sakinlerini davet etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@