banner163

Yeni proje için Kadir Bozkurt'a teşekkür ziyareti... "İnönü'müze hayırlı olsun"

Eskişehir'de İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'a yeni proje için teşekkür ziyareti... "İnönü'müze hayırlı olsun"

HAYAT 31.08.2022, 14:52 31.08.2022, 15:06
Yeni proje için Kadir Bozkurt'a teşekkür ziyareti... "İnönü'müze hayırlı olsun"

Eskişehir'de İnönü ilçesine bağlı Erenköy Mahallesi sakinleri mahalleye kazandırılacak olan yeni sosyal tesis için İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a teşekkür ziyaretinde bulundu. 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay ve İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, geçtiğimiz günlerde mahalle ziyaretleri çerçevesinde Erenköy Mahallesine gerçekleştirmiş oldukları ziyarette sosyal tesis projesinni hayata geçirileceği müjdesini vermişti.

455 metrekare kapalı alanı ile düğün, toplantı, mevlüt gibi etkinliklerde kullanılması amacıyla mahalle sakinlerinin ortak ihtiyaçlarını karşılayacak olan sosyal tesis projesinin 90 günde bitirilmesi planlanıyor.

Yaklaşık 4 milyon TL yatırım bedeli olan Erenköy Mahallesinin sosyal tesis projesinin mahalleye kazandırılmasından dolayı memnuniyet duyan Erenköylü Mahalle sakinleri Başkan Bozkurt’a makamında teşekkür ziyaretinde bulunurken, Bozkurt "Erenköy Mahallemizde hayata geçireceğimiz sosyal tesisimizin mahallemize ve İnönü’müze hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Erenköy Mahalle sakinleri mahalleye kazandırılacak sosyal tesis için İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay’a teşekkür ederken, ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@