banner163

Zihni Çalışkan hem kütüphaneyi hem de gençleri ziyaret etti

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Eskişehir'de yenilenen ve öğrencinin büyük ilgisini çeken İl Halk Kütüphanesi'ni ziyaret etti...

HAYAT 22.01.2022, 23:37
Zihni Çalışkan hem kütüphaneyi hem de gençleri ziyaret etti

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, yenilenen Eskişehir İl Halk Kütüphanesi'ni ziyaret etti.

"İl Halk Kütüphanesi Eskişehrimize çok yakıştı…"

Zihni Çalışkan İl Halk Kütüphanesi'nin Eskişehir'e çok yakıştığını ifade ettikten sonra, "Eski kütüphane binasının tam 10 katı büyüklüğünde olması öğrencilerimiz için ferah ve nezih bir ortam sağlamakla birlikte gençlerimiz için yeni buluşma ve çalışma merkezi haline geliyor" dedi. 

Eskişehir İl Halk Kütüphanesi'nin zenginliklerine de dikkat çeken Çalışkan, "İl Halk Kütüphanemiz; Hobi ve Sanat Atölyeleri, İnternet Bölümü, Cep Sineması, Konferans Salonları, Oyuncak Kütüphanesi, Çocuk Kütüphanesi, Görme Engelliler Kütüphanesi ve İşitme Engelliler Kütüphanesi gibi birçok bölümü de içinde barındırıyor" dedi.

Zihni Çalışkan öğrencileri unutmadı

Zihni Çalışkan ziyareti esnasında kütüphanede ders çalışan gençleri de unutmadı. Gençlere ikramda bulunmayı ihmal etmeyen Çalışkan, "Cazibe merkezi haline gelen İl Halk Kütüphanemizde, final haftalarına hazırlanan üniversiteli gençlerimize başarılar diledik" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@