banner163

Afyon Kocatepe Üniversitesi ​​​​​​​personel alacak

Afyon Kocatepe Üniversitesi ​​​​​​​sözleşmeli personel alacak...

İŞ İLANLARI 28.02.2022, 13:04
Afyon Kocatepe Üniversitesi ​​​​​​​personel alacak

Afyon Kocatepe Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için ilana çıktı. İşte detaylar... 

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğünden

 Üniversitemiz birimlerinin personel ihtiyacının karşılanması amacıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar"ın Ek 2. maddesine göre Yükseköğretim Kurumları Kaynak Teknolojisi, Kaynakçılık önlisans mezunu veya diğer teknik programlardan mezun olup, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Mesleki Yeterlilik Kurumunun yetki verdiği kurumlardan alınan Kaynakçı sertifikası veya MEB onaylı (Halk Eğitim Merkezlerince verilen) kaynakçılık sertifikası sahibi Önlisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSSP93 puanı esas alınmak suretiyle 1 (bir) Kaynakçı Teknikeri istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacaktır.

BAŞVURUDA ARANILAN ŞARTLAR:
1- Başvuracak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır:
a)
 Türk Vatandaşı olmak,
b) Bu Kanunun 40. maddesindeki yaş şartlarını taşımak (18 yaşını tamamlamış olmak)
c) Bu Kanunun 41. maddesindeki öğrenim şartlarım taşımak,
ç) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
d) Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar,
zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.
e) Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.
f) Adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.
g) 657 SK’nun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

2- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen genel şartlar ile tabloda belirtilen özel şartların yanında ayrıca aşağıda belirtilen özel şartlar da aranır:
a)
 Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
b) Resmi kurum ve kuruluşlarda daha önceden sözleşmeli olarak istihdam edilmiş olanlarda; hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle, kuramlarınca sözleşmesi feshedilmemiş olmak.
c) Resmi kurum ve kuruluşlarda daha önceden sözleşmeli olarak istihdam edilmiş olanlarda, önceki sözleşme dönemi içinde (ilgili mevzuat hükümlerinde belirlenen istisnalar hariç) sözleşmeyi tek taraflı fesih etmiş ise; fesih tarihinden itibaren bir (1) yıllık süreyi
geçirmiş olmak.
3- Başvuracak adaylarda ilgili KPSS puanları esas alınarak sıralama yapılacaktır. KPSSP93 puanı esas alınacaktır.

BAŞVURU SEKLİ VE YERİ:
Müracaatlar ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içerisinde (mesai bitimine kadar) şahsen veya posta/kargo yolu ile başvuru yapılabilecektir. Müracaatın başlangıç ve bitiş tarihleri www.aku.edu.tr adresinde yayımlanacaktır.
4- İş Talep Formu Afyon Kocatepe Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı web sayfasından formlar kısmından temin edilecektir.

Başvurular; Şahsen veya Posta/Kargo yolu ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı, İşçi ve Eğitim Şube Müdürlüğü, Ahmet Necdet Sezer Kampüsü/Gazlıgöl Yolu Üzeri AFYONKARAHİSAR yapılabilecek olup, istenilen belgeler eksiksiz olarak teslim edilecektir.
-Posta yolu ile yapılacak müracaatlarda gecikmeler yaşanmaktadır. Bu durum adaylar tarafından dikkate alınmalıdır.
-Kargo ile gönderilecek evrakların ücretleri adaylar tarafından ödenecek olup, kargo ücretleri Üniversitemiz tarafından ödenmeyecektir.

NOT:. İlan şartlarına uygun olmayan başvurular geçersiz sayılacaktır. Belirtilen süreler içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır.
İlan hakkında Afyon Kocatepe Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'ndan, 0 (272) 218 15 80 numaralı telefondan bilgi alınabilecektir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:
KPSS (B) grubu KPSSP93 puanı sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların;
-
 İsim listesi,
- İşe başlama için istenilen evrak listesi,
- Evrakların teslim edileceği yer ve zaman bilgisi;

Başvuru süresinin bitimi itibariyle en geç 15 (on beş) gün içerisinde Üniversitemiz web (https://aku.edu.tr) adresinden ilan edilecektir.Aynı puanı alan adaylar arasından diploma tarihi itibariyle önce mezun olmuş olana, bunun aynı olması halinde yaşı büyük olan adaya
öncelik tanınacaktır.

İlan edilen kadro adedinin 2 (iki ) katı kadar yedek aday belirlenecektir. Asıl adayların, işe başlama başvurusu yapmaması veya aranılan şartları taşımadığı tespit edilmesi durumunda, asıl aday yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

Atanmaya hak kazanan adayların isim listesinin ilanı/duyurusu tebliğ mahiyetindedir, asıl ve yedek adaylar için ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

İLANA BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER:
1
- Kaynak Teknolojisi, Kaynakçılık önlisans Öğrenim Belgesi/Diploma (e-Devletten alınacak barkotlu internet çıktısı ) veya diğer teknik programlardan mezun olup, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Mesleki Yeterlilik Kurumunun yetki verdiği kurumlardan alınan
Kaynakçı sertifikası (fotokopisi) veya MEB onaylı (Halk Eğitim Merkezlerince verilen) kaynakçılık sertifikası (fotokopisi) ile e-Devletten alınacak barkotlu öğrenim belgesi çıktısı
2- 2020 KPSS (P93) puanı sınav sonuç belgesi. (e-Devletten alınacak barkotlu internet çıktısı )
3- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
4-Askerlik Durum Belgesi (e-Devletten alınacak barkotlu internet çıktısı )
5- İş Talep Formu (https://personel.aku.edu.tr/formlar/ adresinden temin edilecek olup, okunaklı yazılmasına özen gösterilecektir)

Aranılan Şartlar :

 

UNVANI SAYI ARANAN NİTELİKLER ÇALIŞMA ŞARTLAR
Tekniker 1 Adet 1-2020 KPSS (B) grubu KPSSP93 sınavına girmiş olmak. (asgari puan şartı aranmamaktadır. Asil ve Yedek adaylar KPSS puan sıralamasına göre yapılacaktır.)
2-Üniversitelerin Kaynak Teknolojisi, Kaynakçılık önlisans programlarının birinden mezun olmak veya Herhangi bir Tekniker unvanlı önlisans programından mezun olup Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilen kurumlardan kaynakçılık sertifikasına veya MEB tarafından verilen kaynakçı sertifikasına sahip olmak
Üniversitemiz Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığında Metal ve Kaynaklama İşlerinde çalışmak üzere

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@